|
|||
---|---|---|---|
|
|
|||
|
|||
![]()
<div style="text-align: center; font-weight: bold;">Okumak bilmeyi, bilmek anlamayı öğretmiyor.</font>
|
|
|||
|
|||
![]()
<TABLE id=HB_Mail_C***111;ntainer height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="***111;n">
<T> <TR height="100%" width="100%" UNABLE="***111;n"> <TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">Dans karşısında yürümenin durumu ne ise, şiir karşısında da düz yazının, ya da doğal dilin durumu odur.</TD></TR> <TR UNABLE="***111;n" hb_tag="1"> <TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="***111;n"> <DIV id=hotbar_promo></TD></TR></T></TABLE>
|
|||
|
|||
![]()
<div style="text-align: center;">Şiir akılda şarkı söyleyen bilgeliktir.
Halil cibran</font> </span></font> |
|
|||
|
|||
![]() Gerçek aşk, ancak derin ruhlarda kendisine gerekli toprağı bulup kök salabilir.Edited by: Perihan Baykal |
|
|||
|
|||
![]() Sesi güzelse senin için, güzel olan söylediklerini onayladığıdır o sesin. Baktıkça güzelleşiyorsa o yüz senin için, </span></span>İçinin zenginliği arttığındandır o yüzün. |
|
|||
|
|||
![]() yalnızlık bile yalnız olmaktan ürker ve tek olduğum anı bekleyerek yanıma yaklaşırsinsice ve birşeyler fısıldar kulağımdan kalbime sessizce. tüm sorular ölümle başlar. ağlayamam çünkü çöldeyim. her gülüşünüzün kin ağacından yapılmış nefret okları... hırs en büyük hırsız. süreksizliktir anlamsızlıktır. ne kadar da alışmıştım bu acı dünyaya.yaşamak bende alışkanlık olmuştu.fakat artık gitme zamanı.bilet önceden kesilmiş. biliyorum o an gelecek.hissediyorum.tasavvur da ediyorum.o anda elim kolum bağlı olacak.ayağımda ağır bir pranga,etrafta sonsuzluğa uzanan dört duvar fakat tavan yok.hadi kaç denilecek.nafile...o anda gözlerim sonsuzluğa kilitli kalacak ve artık umutlarım olmayacak. insanlar birşeyler üretirken "ben"liklerinin fakına varabiliyorlar.herhalde yazmamın ereği budur.farkıma varabilmek. insanoğlu seno değil misin ki; düşen bir adamın arkasında kıs kıs gülen. gerçekler yalanlar denizinde ...in(s)anların her biri gerçeğin kafasını suyun altına sokmaya çalışıyor.kıyıdayım.kurtarmak istiyorum...yüzme bilmiyorum. |
|
|||
|
|||
![]() O kadar çok normal (sıradan) biri gibi davrandım ki sonunda gerçekten normal(sıradan) biri olup çıktım! Başkalarını tarttığımız terazide kullandığımız ölçü yine kendimizizdir! |
|
|||
|
|||
![]()
Bana âşık olduğun kişiyi söyle, sana kim olduğunu söyleyeyim![img]smileys/smiley2.gif[/img][img]smileys/smiley17.gif[/img][img]smileys/smiley2.gif[/img]
|
|
|||
|
|||
![]() çekmecemin üstleriydi günlerden daha dün bir çuval magazin dergisi arasında bir şiir kitabı gördüm . sordum: - bir ev varmış buralarda içinde de bir sokak "şiir sokağı" nasıl gidilir? -bilmem, ben buraların yabancısıyım. Ali Tekmil |
|
|||
|
|||
![]() SUSSAM KEDER OLUR KONUŞSAM HEDER...Edited by: engin akbaba
Stil | |
|
|