|
|||
---|---|---|---|
|
|
|
|||
|
|||
![]()
HÜZÜN ÇİÇEĞİ
Bir hüzün çiçeğiyim ben, Kalplerden kopup geliveren. Sevgiyi, hasreti, yalnızlığı, Gözyaşlarıyla beslenen. Bir yağmur çiçeğiyim ben, Şahrem şahrem yarılan topraklarda, Kök salmak için derinlere, Sadece sevgi çağlayanlarıyla beslenen. Bir başıma kalmışım hüznün ormanlarında, Beklediğim sevdalar yalnızca kaldı düşlerde, Ağlamakta yüreğim, gücüm tükendi acılarda Bir hüzün çiçeğiyim ben gözyaşlarıyla beslenen. Fevziye Şimdi (Zümrüt Mimoza) Konu Fevziye Şimdi tarafından (26-06-2014 Saat 22:27 ) değiştirilmiştir. |
|
|||
|
|||
![]()
Harabeye dönmüş yüreğim,
Hiç yangını sönmüyor. Sensiz kalınca gönül, Hiç sabaha ermiyor. Seni sevmek en büyük suçum, Yalnız Allah’a var bir can borcum. Sana, sevgine muhtaçken gönlüm, Geceler hiç sabaha ermiyor. Gelirsin ümidiyle geçiyor günler, Gitti mi gelmiyor o güzel günler, Özlemin yakarken içimi geceler gündüzler, Karanlıklar hiç sabaha ermiyor. Ne yaparsam hep sende aklım, Kimseden kalmadı artık gizlim saklım, Yıkılırken benim gönül tahtım, Geceler hiç sabaha ermiyor. Fevziye Şimdi (Zümrüt Mimoza) Konu Fevziye Şimdi tarafından (26-06-2014 Saat 22:35 ) değiştirilmiştir. |
|
|||
|
|||
![]()
ŞİİR YAZIP EKLEMEYE ÇALIŞTIĞIM ZAMAN GENELLİKLE KODLAR ÇIKIYOR VE BU KODLARI NASIL DÜZELTECEĞİMİ BİLEMİYORUM. NİHAYET BUGÜN DÜZENLEYEBİLDİM. VE BU BOŞ SAYFAYI NASIL SİLECEĞİMİ BULAMADIĞIM İÇİN MESAJI YAZMAK GEREĞİ DUYDUM.
İYİ PAYLAŞIMLAR DİLERİM. Konu Fevziye Şimdi tarafından (04-07-2014 Saat 09:39 ) değiştirilmiştir. Sebep: EKLEMEYE ÇALIŞTIĞIM YAZIYI DÜZENLEME |
|
|||
|
|||
![]()
Kalabalıklar içinde yalnızken
Gün ışığı Yalnızlığımla kapanmışken Kalan ömrüm Al senin olsun. Elim uzandığında Dokunmuyorsa bir başkasına Sadece hayalin bile Doldurmaya yetiyorsa tüm hayatımı Kalan ömrüm Al senin olsun. Yokluğunla Tükenmişse gözyaşlarım Gözüm görmez Yüreğim gülmez olmuşsa Kalan ömrüm Al senin olsun. Dayanamıyorsan sende bensizliğe Ağlıyorsa yüreğin bir görsem diye Mutluluk verecekse sesim yüreğine Gel bir kere Kalan ömür bizim olsun. FEVZİYE ŞİMDİ (ZÜMRÜT MİMOZA) |
|
|||
|
|||
![]()
OF
|
|
|||
|
|||
![]()
AĞLA YÜREĞİM
Yine çıktın mazinin gezisine Ne vardı hatırlayacak eski günleri Bırak geçmişte kalsın güzel anılar Islanmadan gözlerin ağla yüreğim. Niyetin özlemleri açığa çıkarmak, Deli gibi haykırarak yine ağlamak, Kurumuş yaraları açmak, acıtmak, Islanmadan gözlerin ağla yüreğim. Gelmiyor gidenler bir daha geri, Hasretleri kor olur yakar yüreği, Özlem rüzgarları eserken bir ileri bir geri, Islanmadan gözlerin ağla yüreğim. Kurcalama geçmişi, hatırla isimleri, Gelip geçiyor mevsimler deli deli, Yüreğindeki yarayı kanatacaksın besbelli, Islanmadan gözlerin ağla yüreğim. Fevziye Şimdi (Zümrüt Mimoza) |
|
|||
|
|||
![]()
YİNE SEN GELDİN AKLIMA
Sabah cama vuran yağmur damlasıyla Yine sen geldin aklıma. Islanıp üşüyen bir kuş misali Sarıp sarmalamak istedim tüm aşkımla. Bir düş gördüm erken saatlerde Yine sen geldin aklıma. Düşümde, kovalanan ceylan misali Yakalayıp sarmak istedim tüm aşkımla. Açılmış bir gül gördüm dikenlerin arasında Yine sen geldin aklıma. Korumak için seni dikenlerden Alıp saklamak istedim tüm aşkımla. Yılkı atları gördüm özgürce koşan Yine sen geldin aklıma. Özgürlüğünü elinden almadan Yelelerini okşamak istedim tüm aşkımla. Zümrüt Mimoza (Fevziye Şimdi) Konu Fevziye Şimdi tarafından (08-11-2016 Saat 19:53 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|