|
|||
---|---|---|---|
|
|
|||
|
|||
![]() Öne cektim... Hadi akademiler az kaldi... Bitirin artik.[img]smileys/smiley1.gif[/img] Susma zamanı Tenes aşka yatırmış düşlerini. Üryan gecenin kollarında Lâl olmus Ay`ın cama aksettiği gecelerde ask Elbette susturur çığlıkları karabasanlar Yaşamla ölüm arası gidip gelen Manidar boşluklar bırakır bazen hayat Açılan kol düşüşüne, dökülür ince sicim Ne acilir kapilar,ne halden anlayan var Gözlerinsizdir sabahsız geceler Ünlenir o manidar boşluklarda karabasanlara inat N E REdited by: leman çelik
|
|||
|
|||
![]() Susma zamanı Tenes aşka yatırmış düşlerini. Üryan gecenin kollarında Lâl olmus Ay`ın cama aksettiği gecelerde ask Elbette susturur çığlıkları karabasanlar Yaşamla ölüm arası gidip gelen Manidar boşluklar bırakır bazen hayat Açılan kol düşüşüne, dökülür ince sicim Ne acilir kapilar,ne halden anlayan var Gözlerinsizdir sabahsız geceler Ünlenir o manidar boşluklarda karabasanlara inat Nasılda akıcıdır sular,seller sözcükler Elinden yazılacak Rengarenk hikayeler.ilk kez bu işe bulaştım, yüzüme gözüme bulaşmamıştır inşallah ![]() Edited by: asuman atakuman |
|
|||
|
|||
![]() S Ü H E Y L A T A Ş Ç İ G E R
|
|||
|
|||
![]() Sessizligin sesini yazar zeytin dalina Ü H E Y L A T A Ş Ç İ G E R
|
|||
|
|||
![]() Sessizligin sesini yazar zeytin dalina Üç güvercin kanatlanır,gagalarında zeytine katık fesleğen H E Y L A T A Ş Ç İ G E REdited by: Nur Ela |
|
|||
|
|||
![]() Sessizligin sesini yazar zeytin dalina Üç güvercin kanatlanır,gagalarında zeytine katık fesleğen Hüznü saklar yıldızlı geceye E Y L A T A Ş Ç İ G E R |
|
|||
|
|||
![]() Esti hazanda hakikatin müessif yeli Mavi hüzün verdi götürdü tüm hayalleri İftirakın hasta gönlümü yedi bitirdi Nedamet yoktu amma nadimi imrendirdi Esafa ki şakiri şekvaya meylettirdi
|
|||
|
|||
![]() aşki, yanlışlık oldu sanırım. emine nerden çıktı
|
|||
|
|||
![]() Aşki'den devam ... Sessizligin sesini yazar zeytin dalina Üç güvercin kanatlanır,gagalarında zeytine katık fesleğen Hüznü saklar yıldızlı geceye Esti hazanda hakikatin müessif yeli Y L A T A Ş Ç İ G E R |
|
|||
|
|||
![]() Sessizligin sesini yazar zeytin dalina Üç güvercin kanatlanır,gagalarında zeytine katık fesleğen Hüznü saklar yıldızlı geceye Esti hazanda hakikatin müessif yeli Yola vursam kendimi yol susar ben çoşarım L A T A Ş Ç İ G E R
Stil | |
|
|