|
|||
---|---|---|---|
|
|
|||
|
|||
![]()
çok çok teşekkürler... ben de sizi bir çiçek derinliği içinde okuyorum
anadolu selamıyla sevgiler |
|
|||
|
|||
![]()
13
dünyadan kotardığım tuz ve tırnak ile göç ettim ölgüneşe sonra döndüm seni bulamadım bıraktığım yerde... 14 aklı yitik insan ölüleri sayar gibi çiçekleri sayıyor durmadan... yer ile gök arasına dikiyor hepsini yağmur kokusu ondan... 15 yumuşak bir filmi izler gibi geçtim yüzünü ne yüzün vardı ne de filmin yumuşağı kalakaldım öylece duvar dibindeki çocuk gibi...
|
|||
|
|||
![]()
16
ortadan bakıyorum umurumda değil gözümün şaşılığı bir kuş bir kuşu kovalıyor merak ediyorum birazdan olacakları! ... 17 neyi ne ile eşitlemeye kalksam değişiveriyor huyu mesela günün karşısına geceyi koyuyorum ya ay doğuyor ya da batıyor güneş bu nasıl iştir yahu! .. 18 dönüyoruz ben şehir açılıyor eteklerimiz sulara ve yoksulluğa...
merhaba!..oylesine biri.... Konu Tayyibeatay tarafından (07-04-2016 Saat 00:33 ) değiştirilmiştir. |
|
|||
|
|||
![]()
19
bin yağmur olsan yağsan bana ne karışmadıktan sonra selime... 20 anam sümüklü böcekti,babam karınca yaşadılar ve gittiler kadarınca... kimimiz un oldu, kimimiz unufak dünya yıkık değirmendi nasılsa... 21 tariflerden bir tarif umut üstüne öğürmesini beklemek zamanın güneş ile birlikte... kussa zaman beni yanımda sen olsan yine...
|
|||
|
|||
![]()
22
kalbi olsa gecenin oturup ağlardı duvar diplerine düşen ölü kuşlar için... 23 aşk şuramda kuş fırtınası... 24 tuhaf bir hava oynamıyor yapraklar ben oynuyorum onlar yerine her yanım duvar!
|
|||
|
|||
![]()
25
durup durup seni ağlasam seni gözlerini kapatsa görmese şehir beni... 26 biri bulutların savaşı diğeri beşerin yağdırıyorlar biri kan ve ölüm diğeri yeşil ve bereket... bu nasıl iş tanrım! .. 27 bir fare girdi kilere başkanlık edecek kilerdeki öteki farelere peki ama kediler nerede!
|
|||
|
|||
![]()
28
yanan ateşe karşı ninem kurardı en güzel apışı ondan kalma bu miras oturdum ocak başına kol bacak birbirine karıştı.. 29 kırkına kadar kırkılmamış koyun kırkılınca hem göbek atar hem oynar oyun... 30 hangi duvara baksam insan yüzü el sürdüm elimdeki sıcaklıkla ısındı her biri güldüm...
|
|||
|
|||
![]()
31
zamandan sıyırdığım hayat gökgürültüsü talaş... hamamböcekleri eğleşir içinde..... 32 sevgilim! .. şimdi ben Sünnet gölünün sünnetli balığını yemiş tok bir kadınım! ne diye sofralar açarsın ki önüme! .. 33 diş izi kaldı tenimde sonbahar rüzgarının.. 34 öldü gitti ölüsü ile sevişen pört gözlü çekirge... 35 bütün orman yumurta ağacı paskalya bayramı yapıyor kuşlar... not:devam edecek
|
|||
|
|||
![]()
36
kumu bulsam saatim hazır dalacağım denize yoksa yok mayom kime ne! ... 37 sevgilim! kıyafet değiştiren şehrin açılmamış iliği dikilmemiş düğmesi gibisin! 38 bir sesin ardında ayaklanıp gitti gözümdeki deniz... 39 bir şair bir düşünüre sordu "elektron nedir" "aramızdaki şeydir" diye yanıtladı düşünür "şey nedir" dedi bu kez şair "harflerin susmasıdır" dedi düşünür sustular ve b/aktılar aşk ile devinen elektronlara... 40 ağaç aynı ağaç ben aynı ben ağaca söylediğim türkü de aynı değişen bir şey var ama ağaca konan kuşlar...
|
|||
|
|||
![]()
41
siz duymadınız söyleniyor güneş "doğu'mu kaybettim bütün yönler arakesit" diyor mesela... 42 aşk dolu arazöz adam içi boş bir hortumla söndürmeye geldi buradaki yangını!.. 43 bu bir intihar kapattım güneşin kapısını yola çıktım kavuşum bir ay'a doğru ay nerede! .. 44 sonbahar olsam yağmurlar yağsa çalı dibine saklansam mantar olsam arar mısın beni! ... 45 ağır zamanlar yüklenmiş çocuklar yürüyorlar eğri bir yolda hepsi paytak ördek!..
Stil | |
|
|