|
|||
---|---|---|---|
|
|
|||
|
|||
![]() Al***305;nt***305;:
![]() Sevgilerimle öpüyorum...En kocamanından... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
burcu ve tayyibe'ye
"sevmek güzel bir şeydir." yazıyordu bir kamyonun arkasında. basit ve güzel bir cümle. yazmak için şair olmaya gerek olmayan bir cümle. anonim.... siz birbirinizi ve diğer insanları severek güzellikler işliyorsunuz zaten... bu bile yeter sonzuluğu kucaklamaya.
|
|||
|
|||
![]()
güçlü, dizelerin birbirini beslediği ve büyüttüğü şiirler...tayyibe atay'ın imgelemi epey varsıl, oralardan bakalım bize başka hangi şiirsel güzellikleri taşıyacak? meraklanmamak olanaksız.
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=enginakbaba]burcu ve tayyibe'ye
"sevmek güzel bir şeydir." yazıyordu bir kamyonun arkasında. basit ve güzel bir cümle. yazmak için şair olmaya gerek olmayan bir cümle. anonim.... siz birbirinizi ve diğer insanları severek güzellikler işliyorsunuz zaten... bu bile yeter sonzuluğu kucaklamaya. ![]() sevgili Akbaba; "seni seviyorum" cümlesini yazarken, şairiz falan demedik zaten...sıradan iki insanın, sıradan ama söylemesi gereken bir cümle olarak yineledik onu...keşke, herkes birbirine "seni seviyorum" diyebilse!..işte o zaman dumura uğrayacak art niyetler... ben militanı oldum bu cümlenin ![]() ![]() evet, sizi de seviyorum, herkesi sevdiğim kadar...bir kişi hariç; kendimi!.. ve sonsuzluk, tanımaz beni...çünkü ben, zamansızlığa kurban gitmiş biriyim!.. teşekkürler ve sevgilerimle dost... |
|
|||
|
|||
merhaba daimon; yazdığınız yorumları okudum. her ne kadar kim olduğunuzu bilmesem de, donanımlı biri olduğunuz çok açık. buna rağmen kim olduğunuzu bilmek isterim, hakkım olduğunu da düşünürüm açıkçası... biliyor musunuz, yorumlarınızı okudukça "bana sıra daha gelmedi mi" diyordum ![]() teşekkür ederim, saygı ve sevgiyle... |
|
|||
|
|||
![]()
Sehpa
kendini aşılıyordu aşk iki ayakli sehpa tentesine... dört köşesinden yuvarlandi elmalar pamuk şekerleri düştü topraga... elleri yüzleri çamur içinde... bana bıraktığın yıldızdan belli zaman hem yağmurlu hem gece mi ne!.. git!.. bahar geldi diye gelme!.. unuttum baharı ve yesili yaprak kapandi kendine... ortadan kes elmaları cancağazım kabuğunu bana verme!.. usulcacık soludu zaman bütün 'vahlar' üstüne...Edited by: Tayyibeatay
|
|||
|
|||
![]()
<TABLE style="BORDER-COLLAPSE: collapse" borderColor=#111111 cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%">
<T> <TR> <TD align=left width="100%"> Oradasınoradasın! turna gölünde bahar yıkarsın... türkünü tutturdun mu? oradasın! ormanında çıra yakarsın... kuşunu uçurdun mu? oradasın! aygecende güneş açarsın... beni uyuttun mu? oradasın buradayım! buradayım oradasın! beni unuttun mu?</TD></TR> <TR> <TD width="100%"></TD></TR> <TR> <TD align=left width="100%"> </TD></TR></T></TABLE> |
|
|||
|
|||
![]() Obje açarım gözümü gözümde ışık ışıkta sen!.. doldurursun evreni bir de dokunabilsem!.. |
|
|||
|
|||
![]() elimden tutup getirenin;özündür döktüğü,ne söylese kabulüm.burada olmalı şiiri... <DIV ="siir_oyku_goster_2"></> <DIV ="siir_oyku_goster_3">BAK GÖKKUŞAĞI <DIV ="siir_oyku_goster_4"> "tayyibe atay'a..." içindekaynayanyalnızlığın buharolupgöğeyükselişidir güneşlibirgününortasında ansızınbaşlayanyağmur sırılsıklamıslandığın sanabirsaçakaltıbulmalışimdi sıkmalıyazlıkelbisendensüzülen kadınlığını yüzündehüznegerilmişbeyazörtü azıcıkaralansagözlerin aşkaçacak kuşağındayedirenk sevişmelerin göğ erip dudaklarından dökülenşiiri sana yeni ad aklar bulmalışimdi karabasanadımlarından sıyırıpdüşlerini ah kırlangıçötüşüevin ayrıkotlarasararantende sanageceolmalışimdi tarayıpsaçlarını öykün düğün günün dökmeliomzuna kiuzanıpeldediğin öpsündiye usulca Edited by: baştan sevi
|
|||
|
|||
o an...birikir de birikir söz, taşar ama tutulur dil, içten hep yankıları kendine döner... güzel arkadaşım yine sözcüklerinyolculuğa çıkmış...ve her ulaştığın gönülüde yolculuğa çıkarıyorsun...ne güzel değil mi...ulaşabilmek.. sevgilerimi gönderiyorum azcık uzaklardan ![]()
Stil | |
|
|