|
|||
---|---|---|---|
|
|
|||
|
|||
![]() ...Edited by: enginakbaba
|
|||
|
|||
![]()
..
Edited by: enginakbaba
|
|||
|
|||
![]()
</O:P>
...Edited by: enginakbaba
|
|||
|
|||
![]() ...Edited by: enginakbaba
|
|||
|
|||
![]() adın parçalandı dudaklarımda boğazımı yırtıyor sözcükler adın paramparça dudaklarımda <?:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com ![]() ![]() ben en çok seni anladım vurulmuş bir kıtaydı ömrüm güneşli atlaslarda gülüşün mayın tarlası <O:P></O:P> her hece kar altındaydı d/ilimde bir adın ısıttı yüreğimi bir de alnıma çevrilen namlusu sensizliğin <O:P></O:P> geceydi borandı kuşlar ölüydü vurulmuş eşkıya kalbiydi ömrüm ömrüm ayrılığın tutanakları <O:P></O:P> yutkundum boğazımı yırttı sözcükler adın parçalandı dudaklarımda <O:P></O:P> ağustos 2008 antalya Edited by: enginakbaba
|
|||
|
|||
![]()
behcet, metin, hasret***8230;
girdiler ölümün koynuna ölüm ki komşu kızı on yedisinde daha <?:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com ![]() ![]() dağlarda kanatılmamıştı kenger beyaz sütü silme taşa akmamıştı yıldız***8217;da başı dikti buğdayın başak toprağa bakmamıştı gelmuat suyu gökçe köpüktü henüz madımak çıkmamıştı çobanlar kaval çalıyordu daha ateşi yakmamıştı yaktılar: <I style="mso-bidi-font-style: normal">****8220;allahım bu senin ateşin! cehennem ateşi cehennem! allahuekber!***8221;[/I] nesimi, asım, muhlis***8230; girdiler ölümle kol kola ölüm ki yoldaştı kavgada bıyıkları daha terlememiş paşa camiinde zifir gece karanlığın başı vurulmamıştı yürüyordu örümcek çağlar üstünde daha bacakları kırılmamıştı kanımız vardı ellerinde kanımız henüz hesabı sorulmamıştı gülüyordu hınzır paşa kahkahası henüz durulmamıştı güldüler: <A name=105984><I style="mso-bidi-font-style: normal">*****8220;otelin etrafını saran vatandaşlarımıza hiçbir şekilde zarar gelmemiştir. onlardan ölen ve yaralanan da yoktur. dolayısıyla olay, bir otelin yakılması ve içinde olan vatandaşlarımızın ölmesi ile ortaya çıkmıştır.***8221;[/I]</A><I style="mso-bidi-font-style: normal">[/I] uğur, erdal, muammer güldüler ölüme ölüm ki narçiçeği yurdumun toprağında ankara***8217;da kulaklar sağır ışığın çığlığı duyulmamıştı düştü gönlümün haritasından ikisinde temmuzun sivas vatansız kaldım***8230; temmuz 2008 engin akbaba- antalya <B style="mso-bidi-font-weight: normal">[/B] <B style="mso-bidi-font-weight: normal">* yakanların yangın çıktığı andaki bağırışları[/B] <B style="mso-bidi-font-weight: normal">** dönemin başbakanı tansu çillerin olayın akşamında verdiği demeç[/B]
|
|||
|
|||
![]()
<B style="mso-bidi-font-weight: normal">İlle de utanırım<?:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com
![]() ![]() <B style="mso-bidi-font-weight: normal">[/B] korkuyorum sibel ölmekten utanmam mı gerekir bunu söylerken istersen utanırım yine de korkuyorum seni sevmekten her gece yıkılıyor bu kent bulvarlarda güvercin cesetleri toplaşıyor susuyor omzumda ki melekler sadece tanrı konuşuyor korkuyorum cam önlerinde sağır bırakmaktan pembe çiçekli küpelileri tarlada başağı diri yatakta seni sıcak tütün kokusunu mürted***8230;. ille de utanırım eğer istersen yine de korkuyorum. ağustos 2008 antalya engin akbaba
|
|||
|
|||
![]()
sayın oğuz durdu,
beğenin için teşekkür ederim şair dostum..
|
|||
|
|||
![]()
"sadece tanrı konuşuyor"
ben hic gormemistim oysa oysa dudaklarini ve sesini bana vermisti Tanri konustum kusla insanla bulutla suyla askla ve olumle sonra... divanina diz coktugumde sustu Tanri!.. mesaisinde annemin rahmine dusen olu bir kustum yeniden... hayat tekrarlanan dongu... bakiyorum dolmaya baslamis sayfalar,ne guzel ![]() kutluyorum saygi ve sevgiyle... |
|
|||
|
|||
![]()
"oysa dudaklarini ve sesini bana vermisti Tanri "
yukarıdaki dize, aslında soruların cevabı gibi duruyor... size çok asıyorsunuz dedikten sonra dönüp kendi sayfama şiirler asmak arzıslık sanki biraz ama en azından kırgınlıkları bu şekilde hafifletebilirim belki... sağolun sayın atay, dolmaz boşluklar taşlarla.. buyrun hep birlikte o boşlukta kanat çırpalım...
Stil | |
|
|