|
|||
---|---|---|---|
|
|
|||
|
|||
![]()
GÖKHAN ERTEKİN ÜCRA TENLER
Kırılgan bir ruhla yazdığı şiirlerinde yine de pasif ve durağan olarak gördüğü hayata dair umutlar biriktirdiği de trajik bir şekilde kitabın arka kapağında karşımıza çıkıyor: ‘tenimin yorulduğu yerde ağaçlar filizlenir ben daima mayısa saklardım da güz yapraklarını bir harfi yetiştiremezdim- bırak üçle beşi benim su olacak kadar bileşenim yok sen ne kadar bahsetsen de yeşilden nedense sadece bir avuç çarşamba ekerim Latince bir dilde’ KİMDİR Gökhan Ertekin, 1988 Datça-Muğla doğumlu. Amatör olarak tiyatro ile ilgileniyor, öğrenimini Adnan Menderes Üniversitesi Felsefe Bölümünde sürdürüyor. Şiir, öykü ve deneme türünde yazdığı ürünler; Akatalpa, Eliz, Koridor, Şiiri Özlüyorum, Kurgu Düşün Sanat Edebiyat, Kurşun Kalem Edebiyat, Aydili, Sol Kültür dergilerinde yayımlandı ve yayımlanmaktadır. 14. Hasan Bayrı Şiir Yarışmasında birincilik kazandı (2011). Ertekin’in Eserleri: Kirpik Ağrısı (Şiir, Sobil Yayınları, Nisan 2011) Aşk Öyküleri (Kolektif öykü kitabı, tek öykü ile; Camgöz Yayınları, Ağustos 2011 / Haz: Kadir Aydemir-Tuncay Takmaz). Ücra Tenler (Şiir, Kurgu Kültür Merkezi Yayınları, Mart 2012) Kitabın Adı: Ücra Tenler Yazarı: Gökhan Ertekin Sayfa: 56 Yayınevi: Kurgu Kültür Merkezi |
![]() |
Tag Ekle |
şiir, ücra tenler, gökhan ertekin, kurgu kültür merkezi |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|