|
|||
---|---|---|---|
|
|
|||
|
|||
![]()
Shhht ! Please be quiet, i will share with you a little secret dream or a reality...
A piece of paper took my lead, dragged me into many kinds of journeys. I am pure floating through the blurred door of life. I gently poured and sculpted the lines of my being.Now i understand that nature is fertile, nature is woman. When i discover the many different faces that the red, hiding in the grey, evoke, i feel dull. Do you see? Do you hear? Please share with me, the new one wake up in the old.Paradise without hell is meaningless. I am giving life the death. You must find and value everything in yourself, just like Himeji Garden, this is the sound of formation, shhh! sibel eylül |
|
|||
|
|||
![]()
sevgili ezheri,
değerli yol gösterici yorumlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim ayrıca sitenizi de en kısa zamanda ziyaret edeceğim sevgimle |
|
|||
|
|||
![]() Al***305;nt***305;:
|
|
|||
|
|||
![]() Al***305;nt***305;:
N.E Dip Dip Dip Not: bak yazmışsın: hiçbir şiirsel niteliği yoktur pişiriyorum da o halde varım işte böyle bir şey.. şu yazdığınız dıp Notda "hiçbir şiirsel niteliği yoktur "belke de alt şuurunuzdaki şiir merdivan formetinde yazılmalıdır düşüncesinden asılıdır bence buna gerek yok,ama merdivan formetindeyazmya ya da şiiri düzyazı Formetinde yazmaya kanıtlarımız olmalı. |
|
|||
|
|||
![]()
Saluton !
'' umudun götü dibekte '' yaşam çorbasının ne tadı ne tuzu kalmış ateşi harlandırıp taşırmak mı lazım ne yeni açılışlara la muarte üç maymuna karşı dilimi çıkarıp orta parmağımla burnumu karıştırıyorum bıktım usandım etrafımda biten lyre bird'lerden |
|
|||
|
|||
![]()
Bu sözcüklerin anlamını lütfen belirlet:
dibek la muarte lyre bird' Ben Bir zamanlar biraz Spranto okudum ama .imdi bir Saluton Merhaba bir de Longa uzun ve negativ nişancısi olan LA aklımda kalmış, bu sözcüklerin anlamını bildiyimden sonra bu şiiriniz hakda kuşkusuz yorum yapa bileceyim,sağolun |
|
|||
|
|||
![]() ![]() diğer güzel özelliklerinin yanısıra. dibek-Türkçe kelime sözlüğe bakılabilir saluton-esperanto dilinde 'merhaba' demek la muarte- rumca ölen komünistlerin ardından söylenen bir kelime yaşayacaksın demek ayrıca cahit zarifoğlu da bu adla şimdiki baskısının adı 'yaşamak' balkan savaşlarını anlatan bir roman yazmıştı orada da geçiyor okunması gereken bir kitap lyre bird - Avustralya'da yaşayan bir kuş özelliği duyduğu her sesi inanılmaz bir şekilde taklit etmesi aynı sesi vermesi uzun zamandan beri şiir çalışmalarımı paylaşmıyorum bunlar benim iç geçirmelerim ilgilendiğin için ayrıca teşekkür ederim sevgili ezheri teşekkür ederim |
|
|||
|
|||
![]()
şu büyükler ne tuhaf
hakikaten tuhaf evcilleştirerek öldürüyorlar beni evcilleştirmek ne demek oysa küçük prensin kitabında bambaşkaydı anlamı neler oldu ben büyüyeli beri evcilleştirmeyin beni değil yazdıklarım şapkanın içten dıştan yılan resmi |
|
|||
|
|||
![]()
problem
|
|
|||
|
|||
![]()
türkce sözcüyünü sözlükden bakmamayıma üzür diliyorum,şu şiirinizin acı satıra sınırlarında dolaşmağına inanıyorum, canlı tümceler ve samımı tonunuz var,başka dillerden kullandığınız sözcükler şiirin ölçüsüne göre belke sayıda çok olmuş,tabi ki benim sizin türkceni de sizin gibi anlamağım zor,Sprantoda Merhabanı becerirdim, keşke bütün dillerde bunu becerirdim,sağolun
|
![]() |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|