|
|||
---|---|---|---|
|
|
|||
|
|||
![]() Al***305;nt***305;:
ah keşke,şiir yolculuğunda yol alabilen biri olup,seni de sürükleseydim o yolda...ama değilim işte!..yıllarımı tüketen bu sevda,sanırım ölümü de getirecek bana ![]() ve şiir; birilerinin yönlendirmesiyle şekillenmiyor ne yazık ki!..çok şiir okumaktan ve de yazdıklarını onlarla kıyaslamakla mümkün oluyor bu. gerçi iyi şiiri, zaman bulup çıkartacak ortaya ki,ben ona güveniyorum açıkçası...ötesi mi; şiirden geçen bir hayat yaşamak sadece... teşekkür ederim içten ilgin ve sevgin için canım...öpüyorum sevgiyle...
|
|||
|
|||
![]()
Minare
yivli minareden gelen ses senin sesindir bana dokunuyorsun duyayım diye... duyduğumda tanrılaşıyoruz birlikte...
|
|||
|
|||
![]()
Tuhaf
ben geldim sen gittin garip bir yolculuğun tren istasyonuna... bekledim seni... taka tiko taka tiko baka tiko baka tiko şaka tiko şaka tiko ko ko kooooooora da kalabalık söz yığını gibi sesledim dilimde seni... ben gittim sen geldin umutsuz bir aşkın sokak aralığına... gözledim seni... koşa miko koşa miko şaşa miko şaşa miko yaka miko yako miko ko ko ko koooooooma da ölülerin dirildiği yer gibi süsledim şuramda seni... Tayyibe Atay
|
|||
|
|||
![]()
salam,besit fenomenlerden,bazen bileşik düşüncelere gedib çıxırsan da ve bu güzel,sağol.
|
|
|||
|
|||
inanın, bana verdiğiniz omuz,eşi görülmemiş dostluğunuz, dünya tatlısı sözleriniz, çok mutlu etti beni... ![]() sevgi ve selam ile.... not: bu arada sevgili Karaçay nerelerde? ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Rica ederim,hadi bəy karaçaydan yeni bir haberim yok,şeirlerinizi beklerim.sağol
|
|
|||
|
|||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Astar
susarım bazen içim serilir önüme dışımı saran düz renk giysinin çiçekli astarı gibi sen hatmisin ötekiler eğrelti 7.04.010
|
|||
|
|||
![]() Damlacıklar 1 tohum ve çekirdek atom bombasıdır baharın bulamayınca yakacak şehir yeşile ve çiçeğe boyar bahçeleri bakın!.. 2 yapraklanır ağaçlar biz ise gölgesine serilen bedevisiyiz hayatın... 3 'yavaşça açılacak' hani olsa da zaman seyretsek bu düeti... yol beklese saat dursa biraz biraz da acele etmesen bir şeylere... 4 geoit değil amma kendimden kestim kare bir kağıt veriyorum sana katla katla bir kuş yap hadi uçur bana... 5 durduk yere kim geçer pencere altlarından bir demet karanfil atılmazsa önüne... 15.04.010
|
|||
|
|||
![]()
Bu şiirler düşunce üstünlüğünden duyğu üstünlüğüne keçir,benden bu kader ve sağol.
|
![]() |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|