|
|||
---|---|---|---|
|
|
|||
|
|||
![]()
Yaş taneleri senin gibi kaçarcasına gözümden, yağmur olur akar dinmez bu gece
Özlemin yastığa vuran sesi bestelercesine hıçkırıkları, şarkı söyler susmaz bu gece İçimde kaldı atamadıklarım bir bir üzerime yürüyor, bine bir kaldım, dönsem mi kaçsam mı yandım bu gece Esir kaldım geçmişimde, pranga vurdular hayallerime, aman Allahım hayallerim yarı yolda kaldı beni bekliyor, nasıl kaçacağım bu gece Gideceğim bir sen vardı birde ölüm, sende gittin, beni itercesine bir Yusuf kuyusuna, Allahım yardım et bir kervan gelsin bu gece.., |
|
|||
|
|||
![]()
Yaş taneleri senin gibi kaçarcasına gözümden, yağmur olur akar dinmez bu gece
Özlemin yastığa vuran sesi bestelercesine hıçkırıkları, şarkı söyler susmaz bu gece İçimde kaldı atamadıklarım bir bir üzerime yürüyor, bine bir kaldım, dönsem mi kaçsam mı yandım bu gece Esir kaldım geçmişimde, pranga vurdular hayallerime, aman Allahım hayallerim yarı yolda kaldı beni bekliyor, nasıl kaçacağım bu gece Gideceğim bir sen vardı birde ölüm, sende gittin, beni itercesine bir Yusuf kuyusuna, Allahım yardım et bir kervan gelsin bu gece.., |
|
|||
|
|||
![]()
Bir çığlık çöktü üzerimize
artık seni duyamıyorum Yıldızı sönmüş gözlerinin, yalpalıyorum bakışlarının karanlığında, yolumu bulamıyorum Mevsim hep güzü gösteriyor söz verdiğin yerde beklerken, yapraklara benziyorsun savrulup giderken, bir türlü sana gelemiyorum Canlanıyor ansızın, yüzüne bakarken kaybolduğum hatıralar ürperti kaplıyor, uykularım sayıklıyor, feryadım diken diken, böyleyim bu aralar, çehrem kasılıyor gülemiyorum Sürekli düşüyorum, her şey çok saçma,nasıl bir rüya, uyanamıyorum!! Unutuyorum her an bir zerreni, göçtü kalan düşlerim dönsen de geri, ismine kırdım son kez kalemi, artık seni sevemiyorum Konu Orhan Üzer tarafından (07-02-2018 Saat 02:25 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|