![]() |
su verdim
güneşe baktım çömelerek dedim yaşamalıyım bir ölçüde lalenin açtığı bahçede. |
ve biliriz tanrı
ve aşkla çarpan kanarya bizden yana. |
<DIV align=left>bir yer var balık yalnızlığı <DIV align=left> <DIV align=left>kılçıkları bir bir ayır <DIV align=left> <DIV align=left>kolsaati yürü kaldırım eksik olma <DIV align=left> <DIV align=left> <DIV align=left> <DIV align=left> <DIV align=left> <DIV align=center> <DIV align=center> |
hiç bilmediğim yollardan söz etti çoçuklar
onlar için muhakkak dediklerine baktım yarı hür yarı karanlıktı yinede baktım. |
<BLOCKQUOTE dir=ltr style="MARGIN-RIGHT: 0px">
işcilermi gidiyor geceden bir yere dokunma pencereme çalma kapımı hangi sürgünüyüm hangi ülkelerin.</BLOCKQUOTE> |
kalmasın ortada ay ışığı dökülsün rüzgarla saçların üşüsün dudaklarda gülüşün kalmasın ortada sevsem gökyüzü yıldız sevsem bakışların yıldız sevsem korkarım yalnızlığıma kalmasın ortada. </BLOCKQUOTE> |
yerimdeyim hep yerinde ne bu deniz alır beni ne bu yolculuk götürür yerimdeyim hep yerinde yıldız saydım bir bir pırıl pırıl aleminde.</BLOCKQUOTE> |
bir gün
-gün içindesin başlıyordu düşüncem sessiz yoğun lirik bir şarkıyla bedenini duymak sözcüklerini kucaklamak isterim sessiz yoğun lirik bir şarkıyla bir gün gün içindesin sessiz yoğun lirik bir şarkıyla.Edited by: kutluk yazın |
. <DIV align=center>Edited by: kutluk yazın |
Sayın kutluk yazın, Kurallara uygun asıllmayan iletileriniz silinecektir, bilginize... Edited by: emre gümüşdoğan |
şu Anki Saat: 05:43 |