![]() |
<DIV align=right>gün hazırdı
<DIV align=right> <DIV align=right> <DIV align=right>gün hazırdı <DIV align=right>toprak yerinde <DIV align=right>kımılda <DIV align=right>açacak <DIV align=right>tohumu <DIV align=right>kopar sevgilim <DIV align=right>yokluğumu. <DIV align=right> <DIV align=right> |
masa
kalem dergi ötede sen neden |
<DIV align=right> ola <DIV align=right>bilir <DIV align=right>gün <DIV align=right>doğa <DIV align=right>bilir <DIV align=right> <DIV align=right>her <DIV align=right>gün <DIV align=right>olduğu <DIV align=right>gibi <DIV align=right> <DIV align=right>gün <DIV align=right>doğa <DIV align=right>bilir <DIV align=right> <DIV align=right> <DIV align=right> |
bilmiyorum
sevgilerin uçup giden güvercin kanatlarındamı saklı yoksa onlara karşı sıcak hislerin hür kanatlarını kalbine umutmu biçtiğinden. Edited by: kutluk yazın |
<BLOCKQUOTE dir=ltr style="MARGIN-RIGHT: 0px"> <DIV align=right>yalnızım ve içimde yalnız bu şarkı <DIV align=right>ve her yalnız gecenin sonu bu şarkı <DIV align=right>bir insanlık şarkısı <DIV align=right>bir de aşk şarkısı.</BLOCKQUOTE> |
<BLOCKQUOTE dir=ltr style="MARGIN-RIGHT: 0px">
insan bak sa ba şı gökyüzü. insan bak sa aya ğı yeryüzü. </BLOCKQUOTE> |
bir iki üç mü kaldık biz birileri bir yerde bizleri biryerde</BLOCKQUOTE> saydık biz. Edited by: kutluk yazın |
ne kopup geleceksin bana ne de bir başkasına</BLOCKQUOTE> öyle bir dünyan var ki ne yalnız ne kalabalık. Edited by: kutluk yazın |
<DIV align=center>saklan <DIV align=center>baç <DIV align=center>çocuk <DIV align=center>lar <DIV align=center>oy <DIV align=center>nar <DIV align=center>saklanamam |
<DIV align=center>biliyorum dinmeyecek dinmez bu kalp ağrısı <DIV align=center>mademki bu kalp ağrısı bizim aşkımızın <DIV align=center>onunla olmaya onu sevmeye mecburuz. |
şu Anki Saat: 06:25 |