|
|||
---|---|---|---|
|
|
|||
|
|||
![]()
ürün yollayacak arkadaşlar için adres ogunkaymak@hotmail.com
etkinliğe dair ayrıntılar daha sonra açıklanacaktır.önceden herhangi şekilde yayınlanmamış tek ürün gönderilmesi ve aynı ekim ayı etkinliğideki soruya kısa bir yanıt değerlendirmeye girmewniz içim yeterlidir şiiriniz bol olsun
|
|||
|
|||
![]() 1- İLKÖĞRENİM damarın harcında geleceğin yapısı beliriyor kara tahtadaki resimde bacasına küsmüş yapım ve çekim ekleri olmayan bir toprakta kendine tüten bir ev gelecek zaman ekleri yok senin yazılarında miş’li geçmiş zamanda demir atmışsın ünlem işareti kayıplarda hep sende sevinç öfke bütün duygular da dikkat et bir gün elinde sadece tırnak işareti kalacak içinde de başkalarının düşünceleri tek öğüt ayrılığı ayrı her şeyi birleşik yazıyorsun hep böyle kal görünce seni yüzüme kırmızı halılar seriliyor sen üçgenleri öğrenirken ben üçgenlerin iç açılarındaydım hiç ölüm aşk en güzel şarkıyı kalbimdeki çarpıntı söyler müzik eğitiminde hep gerideyim oysa anlayamam ki ne çalar ne üflersin o saygıdan nefes alıp verir gözyaşımı yanlışlıkla akisler kentine sildim koptuğu yer kan çanağı devrik bir diktatörün katliam anı yere serildim hakem belki ona kadar sayamaz hayata havlu atmam böylece ayak bileklerime bağlanmış mektuplarla müflis de olsa gülinsanların olduğu bir yere giderim yenilik doğuran haklar kayıp oralarda sensiz nehirler aşındırmıyor dilek taşlarını değen hüzün kılçıkları hükümsüz BERKANT AKKUŞ yanıt: şiir: yalancı tanıkların memleketi
Stil | |
|
|