|
|||
---|---|---|---|
|
|
|||
|
|||
![]()
herkesin bir tavrı var yaşamda
kendi doğru çizgisinde akıp gider yaşamı gülmek bir çizgi ağlamak eğri çizgi sevda yükselen nefret alçalan çizgi nazlı nazlı yürümek ne güzel çizgi kavuşmak sevgiliye kesişen çizgi okumak, incelmek hassas bir çizgi vurdum-duymaz olmak; o da bir çizgi bir çizgiler demetidir yaşamak ölüm: hepsinin üstüne bir çizgi Coşkun Karabulut |
|
|||
|
|||
![]()
ele avuca gelmezdin bir zamanlar
ne zaman uzatsam sana elimi sen ellere uzat***305;rd***305;n elini ne elim ***351;imdi sen ele avuca gelmeye ba***351;lad***305;n bu sefer de benim elde avu***231;ta bir ***351;ey kalmad***305; bu daha da elim! |
|
|||
|
|||
![]()
"sakla samanı
gelir zamanı" demiş atalarımız yanlış anlamışım demek zamanı saklayıp samanı bekledim hep her yanım saman şimdi ben sap gibi ortada Coşkun KARABULUT
|
|
|||
|
|||
![]()
en adaletli şey dünyada
gölgesidir insanın zencisi kara beyazı kara Coşkun KARABULUT |
|
|||
|
|||
![]()
siz şimdi
her şeyi kendiniz mi yapıyorsunuz zannediyorsunuz kendiniz mi düşünüyor kendiniz mi tasarlıyor kendiniz mi karar veriyorsunuz zannediyorsunuz sabahleyin kalkar kalkmaz örneğin güne ilk ne ile uyanacağınıza ne ile yıkanıp ne ile taranacağınıza ekmeğinizin üzerine ne süreceğinize neyi ne ile yiyip yanında ne içeceğinize kendiniz mi karar veriyorsunuz zannediyorsunuz size neyin gerek olduğuna neyi alıp almayacağınıza yok yok neyi alacağınıza hangisini alırsanız eşi dostu kıskandırıp çatır çatır çatlatacağınıza kendiniz mi karar veriyorsunuz zannediyorsunuz kime gidip geleceğinize kiminle oturup kiminle kalkacağınıza nerde nasıl çalışıp ne kadar çalışıp ne kadar dinlenip neyi ne zaman ve ne için tüketeceğinize kendiniz mi karar veriyorsunuz zannediyorsunuz kimi seçip seçmeyeceğinize neyi düşünüp düşünmeyeceğinize oturup televizyonun başına neyi nasıl seyredeceğinize nerede ne kadar gülüp nerede kime tüküreceğinize kendiniz mi karar veriyorsunuz zannediyorsunuz siz sonra bütün bu zannettiklerinizi kendinizin zannettiğini mi zannediyorsunuz siz şimdi Allah bilir şu halinizle kendinizin bile kendiniz olduğunuzu zannediyorsunuzdur yapmayın Allahaşkına siz kendinizi ne zannediyorsunuz Coşkun KARABULUT
|
|
|||
|
|||
![]()
eskiden beri
ölülere kefen için amerikan bezi kullanılır ülkemde halkımın öngörüsüne şapka çıkarıyorum Coşkun Karabulut |
|
|||
|
|||
![]()
ben gökyüzüyüm
sen yeryüzü bende kanat oyunları sende ayak oyunları bir bütünü tamamlıyor gibiyiz Coşkun Karabulut |
|
|||
|
|||
![]()
Sen ele avuca gelmezdin bir zamanlar
ne zaman uzatsam sana elimi sen ellere uzatırdın elini ne elim! şimdi sen ele avuca gelmeye başladın bu sefer de benim elde avuçta bir şey kalmadı bu daha da elim! |
![]() |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|