|
|||
---|---|---|---|
|
|
||||
|
||||
![]() Sevdiğimiz şarkıları burada mırıldanmaya ne dersiniz[img]smileys/smiley1.gif[/img]
|
||||
|
||||
![]() Ünzile Sezen Aksu , Albüm : Git Ünzile insan dölü On kardeş beşi ölü Büyüdükçe unufak Ve gelir de görücü İnci gibi dişi Görücü bilir işi Söğüdüm ağlar gider Olur hatun kişi Varmadan sekizine Ergin oldu Ünzile Hem kadın hem de çocuk Onikisinde ana Bir gül gibi al ve narin Bir su gibi saydam ve sakin Susar kadın Ünzile Yağmuru kim döküyor Ünzile kaç koyun ediyor Dayaktan uslanalı Hiçbirşey sormuyor Korkar durur gitmez Köyün en son çitine İnanır o sınırda Dünyanın bittiğine Ünzile insan dölü Bilinmezlere gebe Sırların mihnetini Yükleyip de beline Varmadan sekizine Ergin oldu Ünzile Hem kadın hem de çocuk Onikisinde ana Bir gül gibi al ve narin Bir su gibi saydam ve sakin Susar kadın Ünzile
|
|||
|
|||
![]()
<TABLE id=HB_Mail_C***111;ntainer height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="***111;n">
<T> <TR height="100%" width="100%" UNABLE="***111;n"> <TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off"> <B style="mso-bidi-font-weight: normal">YAKARIM GECELERİ<?:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com ![]() ![]() Bu aşkın nüshası rüzgarlarda Aslı bende kalacak Bizi hasret saracak Bulutlar çıldıracak Ayrılık başımı döndürüyor Kavuşmayı özlettin İntiharlar kuşandım Bu aşkı sen kirlettin Geçtim borandan kardan Yitirdim bahçeleri Ellerimi tutmazsan gülüm Yatamam geceleri Bu aşkın nüshası rüzgarlarda Kahrı bende kalacak Sende ihanet gülüm Bende matem kalacak Bu aşkın efkarı şarkılarda Yüzün bende solacak Bizi zaman yenecek Ve anılar kalacak Geçtim borandan kardan Yitirdim bahçeleri Ellerini tutmazsam gülüm Yatamam geceleri AHMET KAYA Albüm: Hoşçakalın Gözüm</TD></TR> <TR hb_tag="1" UNABLE="***111;n"> <TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="***111;n"> <DIV id=hotbar_promo></TD></TR></T></TABLE> |
|
|||
|
|||
![]()
<TABLE id=HB_Mail_C***111;ntainer height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="***111;n">
<T> <TR height="100%" width="100%" UNABLE="***111;n"> <TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off"> <B style="mso-bidi-font-weight: normal">GİDEMEM<?:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com ![]() ![]() Bazen daha fazladır her şey Bi eşikten atlar insan Yüzüne bakmak istemez yaşamın O kadar azalmıştır ki anlam O zaman git hemen radyoyu aç bi şarkı tut Ya da bi kitap oku mutlaka iyi geliyor Ya da balkona çık bağır bağırabildiğin kadar Zehir dışarı akmadan yürek yıkanmıyor Ama fazlada üzülme hayat bitiyor bir gün Öyle de böyle de ayrılıktan kaçılmıyor Hem çok zor hem de çok kısa bir macera ömür Ömür imtihanla geçiyor Ben bu yüzden hiç kimseden gidemem gitmem Unutmam acı tatlı ne varsa hazinemdir Acının insana kattığı değeri bilirim küsemem Acıdan geçmeyen şarkılar biraz eksiktir Bi şiirden, bi sözden Bi melodiden, bi filmden Geçirip güzelleştirmeden dayanmak zor Yıldızların o ışıklı fırçası azıcık değmeden Bu şahane hüzün tablosu tamamlanmıyor </TD></TR> <TR hb_tag="1" UNABLE="***111;n"> <TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="***111;n"> <DIV id=hotbar_promo></TD></TR></T></TABLE> SEZEN AKSU albüm: KARDELEN |
|
|||
|
|||
![]()
Ayol ne çabuk dolmuş bu sayfa?
Adını andıkça titrerim hâlâ Var mı benim gibi aşk'a müptelâ Muhabbet denilen püsküllü bela Sanmayın başımdan az geldi geçti ...................... Öylesine, içimden geldi işte. |
|
|||
|
|||
![]()
Bu sayfa nasıl böyle ortalandı, ben de anlamadım vallaa. İyi saatte olsunlar.
|
|
|||
|
|||
![]() PERİŞANIM ŞİMDİ Ne ağzımın tadı var ne canda huzur Gönül nasıl derin bir kederde Aşkından ümidi kestim hiç olmazsa Evim şenlensin sohbete gel de Sen hiç fark etmeden kalp kırmadın mı Merak edip vicdanına sormadın mı Ne yaptım ben sana bu kadar nihayet Ben de bir anadan doğmadım mı Bir daha olmaz Bin kere tövbe Kan davası mı bu Bu nasıl öfke Perişanım şimdi mutlu oldun mu Başını yastığa rahat koydun mu (Söz-müzik Sezen Aksu) |
|
|||
|
|||
![]() MAd World* all around me are familiar faces, worn out places, worn out faces, bright and early for their daily races going nowhere, going nowhere, and their tears are filling up their glasses, no expression, no expression, hide my head, i want to drown my sorrow, no tomorrow, no tomorrow, and i find it kind of funny, i find it kind of sad, the dreams in which i'm dying are the best i've ever had. i find it hard to tell you, cause i find it hard to take, when people run in circles, it's a very, very mad world mad world mad world mad world children waiting for the day they feel good, happy birthday, happy birthday, made to feel the way that every child should sit and listen, sit and listen. went to school and i was very nervous, no one knew me, no one knew me, hello teacher, tell me what's my lesson, look right through me, look right through me and i find it kind of funny, i find it kind of sad, the dreams in which i'm dying are the best i've ever had. i find it hard to tell you, cause i find it hard to take, when people run in circles, it's a very, very mad world mad world mad world mad world Türkçe Çevirisi: cevremdekiler, hep tanidik yuzler, eskimis yerler, eskimis yuzler. gunluk yarislari icin erken ve parlak, hicbiryere gidiş, hicbiryere gidiş. gozyaslari gozluklerini dolduruyor, ifade yok, ifade yok kafami saklayip, üzüntümü boğmak istiyorum, yarin yok, yarin yok. ve bunu bir sekilde komik buluyorum, bir sekilde huzunlu. icinde öldüğüm rüyalarim, en iyi olanlar bunu sana soylerken zorlaniyorum, cunku kendim de zor kaldiriyorum. insanlar dairelerin icinde kosustukca burasi fazlasiyla deli bir dunya, deli bir dunya cocuklar iyi hissettikleri gunu bekliyorlar, iyi ki dogdun, iyi ki dogdun. her cocugun hissetmesi gerektigi gibi hissettirilmisler otur ve dinle!, otur ve dinle! okula gittigimde cok gergindim kimse beni tanimiyordu, kimse beni tanimiyordu merhaba hocam, soyleyin, dersim nedir? gozlerimin icine bakin, gozlerimin icine bakin. ve bunu bir sekilde komik buluyorum, bir sekilde huzunlu. icinde öldüğüm ruyalarim, en iyi olanlar. bunu sana soylerken zorlaniyorum, cunku kendim de zor kaldiriyorum. insanlar dairelerin icinde kosustukca burasi fazlasiyla deli bir dunya, deli bir dunya *Donnie Darko filminin sonundaki muhteşem şarkı... Edited by: tuya |
|
|||
|
|||
![]() Şimdi uzaklardasın Gönül hicranla doldu Hiç ayrılamam derken Kavuşmak hayal oldu Sevda bahçelerinin Çiçekleri hep soldu Hiç ayrılamam derken Kavuşmak hayal oldu. |
|
|||
|
|||
![]() RÜYANDA GÖRSEN İNANMA Arkadaş sen bu değilsin Görünüş sadece giysin Arkadaş niye gücendin Alıştım karıştım ben sana Rüyanda görsen inanma Arkadaş sen bu değildin Bilinen sadece ismin Arkadaş niye değiştin Alıştım karıştım ben sana Rüyanda görsen inanma Arkadaş sen bu değilsin Yaşayan sadece fikrin Arkadaş niye gücendin Alıştım karıştım ben sana Rüyanda görsen inanma Sana boynumuzu eğeriz sanma Hakkımızı geliriz alırız zorla Saklayacak yüzün yok yok Rüyanda görsen inanma DUMAN-Seni Kendime Sakladım |
![]() |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|