|
|||
---|---|---|---|
|
|
|||
|
|||
![]() Canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Her şeyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Doğum günün kutlu olsun... Sevdiklerinle, seni sevenlerle mutlu ve sağlıklı ömürler diliyorum... Sonsuza kadar... ![]() İyi ki doğdun... İyi ki varsın...Edited by: suece
|
|||
|
|||
![]() Doğum gününüz kutlu olsuuuuuuuun....
|
|||
|
|||
![]()
<B style="mso-bidi-font-weight: normal">Nice mutlu yıllara***8230;
<?:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com ![]() ![]() <B style="mso-bidi-font-weight: normal">[/B] <B style="mso-bidi-font-weight: normal">[/B] |
|
|||
|
|||
![]()
Mutlu yıllar, sağlıkla... Umutla... İ.M.
|
||||
|
||||
![]() Önce sevgili eşim, başlığı açan suece'den başlayayım teşekküre, sonra sırayla Hüseyin Korkmaz'a, gul uğur'a, Hmros'a çok teşekkür edeyim... Dostluğunuz benimiçinçokdeğerli...İnce davranışınız için bir kez daha teşekkürler. Aynı doğum gününü paylaştığım diğer arkadaşlara da mutlu yıllar...
|
||||
|
||||
![]() doğum gününüz kutlu olsun. hayatı gönlünüzce yaşayın.
|
|||
|
|||
![]()
Ben de doğum gününü kutluyor, her şeyin gönlünce olmasını, yüreğinden geçen tüm dileklerin gerçekleşmesini diliyorum Emrecim.
Sevgiler. ![]()
|
||||
|
||||
![]() Sevgili san_ , Sevgili AYKIZI, Teşekkürler, düşünceli dostlarım sağolun, düşüncemi biraz dağıttınız. Galiba yaşlanıyorum ben diye bugün birkaç kez aynaya baktım... Tanrım gerçekten yaşlanıyor muyum yoksa... ![]() Bir de bir hesaba aklım ermedi, bakalım siz işin içinden çıkabilecek misiniz. Doğduğumda sevinenlerin sayısı, üzülenlerin sayısından fazlaymış. Öldüğümde sevinenlerin sayısı üzülenlerden fazla olacak. Bu durumda ben seviliyorum değil mi? Bugünlerde intihar eden şairleri yazıyorum, sayıyı artırmayacak yanıt verin lütfen... ![]()
|
||||
|
||||
![]() bir ustaya yanıtı ancak,önemli bir başka usta verebilir dedim...bu düşünceyle de, harcamaları yazdım size. HARCAMALAR - özdemir asaf Mektuplar aldım sevindim, Birinde denmiş geliyorum Öbüründe yazılmış geleceğim. Bekledim bekleyorum. Bir yaşam verdim. Açtım bir başkasını, Uzun-uzun yazmış gel. Okumadan arkasını Gittim gidiyorum Bir başka yaşama bedel. Biri demiş sen, biri demiş ben. Seni ben anladım, beni sen. Bir yaşam daha verdim Beklerken, giderken, dönerken. Kaldı elimde üç-beş mektup, Üç-beş yaşam. Bir onları da açsam okusam Önceki yaşamları unutup Ya beklesem, ya da gidip arasam. Ne bir iz geliyorum deyenden, Ne de gel yazandan. Bunları düşünüp dururken Bir yaşam daha gitti elimden Başkalarınca saklamak varken. Ama ben umudluyum bundan; - Yüzümden, gözümden belli - Umudu umudumla harcadığımdan.. Bundan sonra belki Bir yaşam daha çıkar mektubumdan. son mektubunuzdan çıkan yaşamınızın sevinci bitmesin, dileğiyle.Edited by: san_
|
|||
|
|||
![]() ![]() Sayın hocam, Bugün Şiir Akademisi'nde sörf yaparken,sizin 10 Kasım'da doğum gününüz olduğunu öğrendim. Geç kalmış bir kutlama ama yine de olsun: Doğum gününüz kutlu olsun Emre Gümüşdoğan. |
![]() |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|