|
|||
---|---|---|---|
|
|
|||
|
|||
![]()
Vereceğimiz üç harfle anlamlı birer dize oluşturuyoruz ve sonraki kişi için üç harf veriyoruz...
Örneğin... b ç i ...bakan çöle imrenir... ... a k g ...
|
||||
|
||||
![]() ...bakan çöle imrenir... ...aşığa kum görünmez ... ...s s s...
|
|||
|
|||
![]()
... savrulur sabaha seherin ...
d e m
|
|||
|
|||
![]() bakan çöle imrenir aşığa kum görünmez savrulur sabaha seherin demdir eynimdedir muradım y k e |
|
|||
|
|||
![]()
bakan çöle imrenir
aşığa kum görünmez savrulur sabaha seherin demdir eynimdedir muradım Yalnızlıktır kanaryaların evleri Tin
|
|||
|
|||
![]()
bakan çöle imrenir
aşığa kum görünmez savrulur sabaha seherin demdir eynimdedir muradım Yalnızlıktır kanaryaların evleri Tizlik iner neylekilerine (u ç k)
|
||||
|
||||
![]()
bakan çöle imrenir
aşığa kum görünmez savrulur sabaha seherin demdir eynimdedir muradım Yalnızlıktır kanaryaların evleri Tizlik iner neylekilerine (u ç k) uzağında çözülür kalp d t u __________________
|
|||
|
|||
![]()
bakan çöle imrenir
aşığa kum görünmez savrulur sabaha seherin demdir eynimdedir muradım Yalnızlıktır kanaryaların evleri Tizlik iner neylekilerine uzağında çözülür kalp dilinde tututuşur ufuk s d g
|
|||
|
|||
![]()
bakan çöle imrenir
aşığa kum görünmez savrulur sabaha seherin demdir eynimdedir muradım Yalnızlıktır kanaryaların evleri Tizlik iner neylekilerine uzağında çözülür kalp dilinde tututuşur ufuk sorgular dünsüz geçmişi ö y z |
![]() |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|