|
|||
---|---|---|---|
|
|
|||
|
|||
![]() Gözünün içindeki dünyalara alıp gezdiriyorsun bizi, unutulmuş yaşamlar içinde Semaaaaaaa. İçimiz daha da çukurlaşıyor, insan sıcaklığının kalmadığını gösteren bu fotoğrafların ve ben, biraz daha insanlaşma çabasına katılmalıyım diye, kendi detlerimden uzaklaşmayı deniyorum. Sağol unutulmuşları bize yeniden anımsattığın ve insan yanımızı devindirdiğin için. Gözünün nuru eksilmesin ey Dost, Hüzün Yoldaşım, Can dünyadaşım... Sen sağol emi!...
|
|||
|
|||
![]() sema hanım emeğinize sağlık. siz çektiyseniz ayrıca ellerinize sağlık. yazısız şiir bu işte.
|
|||
|
|||
![]() İlginize teşekkür ederim Bizimdeniz ve Otemel. Evet fotoğrafları ben çektim, daha da iyileri paylaşmak üzere, hoşkalın...
|
|||
|
|||
![]() Günaydın Sema hanım Bu güzel fotoğrafla yıllar öncesine gittik çok teşekkür ederim[img]smileys/smiley32.gif[/img] ancak kadraja biraz daha özen çerçeveyi tam oturtsaydın çok daha estetik olabilirdi diye düşünüyorum selam sevgiler |
|
|||
|
|||
![]() Evet haklısınız Adem Bey, biraz daha özenmeliydim, aceleliğim işte... Teşekkür ederim. Fotoğraflarınızı özlediğimizi bilmenizi isterim. [img]smileys/smiley1.gif[/img]
|
|||
|
|||
![]() Tebrikler...Fotoğrafsız bir site düşünemiyorum iyi ki varsınız ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Sevgili Sema, Keşke Ilgaz'ımızı da götürseydiniz o yeşil denize,masmavi göğe! Ben çocukken Çankırı'da rahmetli babaannem çok soğuk havalar için "Ilgaz'ın soğuğu geldi" derdi. Çocukluğun uzak düşleri... Gür akan tertemiz bir çay; tutamayıp kaçırdığımız küçük balıkların heyecanı. Su arkları, domates evlekleri, elma bahçeleri, kiraz şenlikleri. Geçitte durup seyrettiğimiz posta trenleri. Belki gurbetteki babamızdan bir haber, siyah-beyaz bir fotoğraf gelirdi. Katar katar yalnızlık mektupları.. İlhan Büyükcebeci
|
|||
|
|||
![]() İlhan Bey, İlginize teşekkür ederim. Sevgili Ilgaz kesinlikle, adını aldığı dağları görmeli, çok seveceğinden eminim... Keşke mümkün olsaydı da, onu da yanımıza alsaydık. Kim bilir belki bir gün [img]smileys/smiley1.gif[/img]. Çocuklarımızın ülkede göreceği o kadar çok yer var ki. (Sadece tatil köyleri ve kaydıraklar değil.) Zaten onlar ülkelerini iyi tanıyıp, tüm güzelliklerine sahip çıkarlarsa,gelecek daha da güzel olacak... Saygılar.
|
|||
|
|||
![]() ![]() Demirciler Çarşısı / Safranbolu...[img]smileys/smiley9.gif[/img]
|
|||
|
|||
![]() SEVGİLİ SEMA, Müthiş bir fotoğraf! (Şiir kitabı çıkarabilirsem, yeni, kapak yapmak isterdim.) Ayrıntılar avcısı yüreğinize, maharetli parmaklarınıza sağlık. Sevgiyle, Dostlukla
Stil | |
|
|