|
|||
---|---|---|---|
|
|
||||
|
||||
![]() KIYAK Kırbaç sesininyayıldığı çayırlara bakıp: "Bir zamanlar; yaşlı aygır şehla kısrağa, şehla kısrakkör aygıra,kör aygırbadem gözlütaya aşıktı.Dili olsada kıyak'ın..." dedi, kıyakçı. Edited by: emre
|
||||
|
||||
![]() NEFRET - Eniğini kucağına topla ki oturak. İlk kezo gün; yakasız gömlekten, çember sakaldan ve gül esansından nefret ettim.
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() "Nefret" öyküsü güzel olmuş, belki biraz daha uzatılabilir. Sevgiler.Edited by: AYKIZI
|
||||
|
||||
![]() Yağmur aynı incelikte devam ediyordu. İki metre ilerisine fırlayan"Allahın dediği olur." levhasına baktı, acı acı gülümsedi. Edited by: emre
|
|||
|
|||
![]() ![]() Emre, sen bu işi oldukça iyi kıvırmaya başladın. ![]()
|
||||
|
||||
![]() Kendisini ***8216;şirinlik muskası***8217; sanan kadın bakmıyor, gözleriyle geğiriyordu. Sesi, kış gecesinde bir çakalın ayaza karşı uluması kadar iticiydi. Sustuğunda fark etti adamın gittiğini***8230;<?:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Sevgil yabangülü, Zaman zaman çınarların yalnızlığını anlamaya çalışırım. Bazen "üşümüş çınar yaprağında" anılarla yüzleşirim, bazen de söyleşirim onlarla: ulu çınar gönlümde bir sevda var yüreğim amansız yanar, bilir misin söyleşecek kimsem yok uzakta sevdiklerim benimle söyleşir misin ulu çınar yar yanağı yok yastığımda denizlerde tek başımayım öptüğüm dudaklar keskin bir yara şuramda sen de yaralı mısın ulu çınar gölgende oturanlar halimi anlar mı ya dalında kuşlar onlar da sevdalı mıdır senin gönlünde kim var ulu çınar yeni doğmuş ay gibi karşımda ve uzak yıldızlarsa gözlerine benzer bilir misin ulu çınar kendimi ıssız tepelere vuramıyorum yorgunum sessizce yakıp sigaramı biraz daha kalsam sıkılır mısın * Parkın orta yerindeki çınarı görenler, "Ne şanslı ağaç, hiç yalnız kalmaz." diye düşünebilirler. Oysa o; yanındaki çocuk bahçesine, gölgesindeki banklarda oturan yaşlılara, dalındaki sercelere, yağmura, güneşe bulutlara karşın çok yalnızdır, hele ki yaprağını döktüğü kış geceleri...
|
|||
|
|||
![]()
AKIÅž
Sonbaharın döküntüsünde kalmış yüreğin çırpınışı usulca akıyordu.Yavuklusu onu bulsa kaya dibinde gözlerindeki ırmakları silecekti kuraklığa alışsın diye, oysa rüzgârı suskundu ve ellerimi bırakacak kadar asiydi. Kasım olunca esmesi gereken o söz vardı bir de geride: gidişin yürek burkuyor akşamları... Edited by: Hüseyin Korkmaz
|
||||
|
||||
![]()
O Yoldan Bir Daha Ge***231;medim
Tepeyi a***351;t***305;***287;***305;mda g***246;rd***252;m, yolun d***252;zle***351;ti***287;i yerdeydiler. Tenha yolun ortas***305;nda ***246;ylesine bir ***231;ift. Gazdan aya***287;***305;m***305; ***231;ektim, oradayd***305;lar. G***252;z g***252;ne***351;i ***305;***351;***305;nlar***305;n***305; kurutuyordu yola sermi***351;.. Bir ***231;ift... Yolun ortas***305;nda, ***246;ylesine***8230; Freni yoklad***305;m hafif hafif, nas***305;lsa giderler ***351;imdi. Y***252;klendim frene, sabah***305;n dinginli***287;ini ***231;izdi izim O yoldan bir daha ge***231;medim***8230;
|
||||
|
||||
![]()
YERSİZLİK
Ne dışında yer buldu, ne içine sığdı...
Stil | |
|
|