|
|||
---|---|---|---|
|
|
|||
|
|||
![]() Günaydın şiir akademisinin değerli üyeleri ve misafirleri.
![]()
|
||||
|
||||
![]() günaydınnn.
güzel ve verimli bir gün, bol ürünlü, bol üretimli bir hafta olsun...
|
|||
|
|||
![]()
Günayyyyyyyyyydın
![]() Her ne kadar günaydın olmayacak bir saat de olsa günaydın. Emre siteyi bu kadar karmaşıklaştırmak zorunda mıydın Emre? Üç yıl sonra sanırım yeniden günaydın. |
|
||||
|
||||
![]()
Merhaba Sevgili Åžebnem Korkmaz,
Hoşgeldin. Üç yılda site de değişti, büyüdü. Konular çeşitlendi, başlıklar yetmez oldu. Göründüğü kadar karmaşık değil. Sistem aynı. İki günde alışacağından eminim. Daha çok öykü, daha çok öykü yorumu, daha bir hareketlilik... Kolaylıklar...
|
|||
|
|||
![]()
Emre bakındım azıcık... üç yılda ben de büyüdüm ne haddimse
![]() Şaka maka özledim be havasını suyunu senin pos bıyığını..(boş ver bakma hala çocuğum ve uzun zamandır ilk kez bu gece öykü yazdım yani hala çocuğum ![]() Bırakalım klişe çalgıları Emre ben girersem bu havayı bozar roman havası yaparım biliyorsun, sadece uğramamı istemediğinden emin misin? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Kimsenin kişilik haklarına dokunulmadığı sürece yazılanlara hiç müdahale edilmedi.
Cidden eleştri yapmanı istiyorum. Eleştiri olmadan sanat olmaz. Ürününü beğeniye sunan kişi, olumlu ya da olumsuz eleştiriye de açık olmak durumundadır. Sitede en çok gereksinim duyulan alan ise nitelikli eleştiridir. Kolaylıklar...
|
|||
|
|||
![]()
Hım çok iddialı ya neyse. Şiir akademisi takvimi bölümüne girdim ya bizlerden bir şey kalmış mıdır diye acıktı defter yokluyor durumu değil ki ardımızdan site sürüyor gel dağıtalım hatası hiç değil Emre beni bilirsin bu tür arızalı durumlara hiç gelmem. Neyselikle şimdilik gem ağzımda sadece ne bileyim işte o havayı yeniden soluyabilir miyiz hevesi bendeki. Sanat biliyorsun kokuya da havaya da bulaşır isterse.
|
|
||||
|
||||
![]() güne, geleceğe, üreten, paylaşan herkese Günaydınnn...
|
||||
|
||||
![]() günaydınnn... güzel bir gün, güzel bir hafta diliyorum.
|
||||
|
||||
![]() canlar günaydınnn...
Stil | |
|
|