|
|||
---|---|---|---|
|
|
|||
|
|||
![]()
Sevebilsek yeniden, bir aÅŸk doÄŸsa!
Aşkımıza şahit, yağmurlar yağsa... Gönlümüz de açan, yeşil bir çağsa Yüreğime kazıdım, silinmez adın. Sil baştan deneyelim, gel yeniden, Belki seveceksin, bu defa gönülden Ölüm gelecekse, olsun senin elinden Yüreğime kazıdım, silinmez adın. Geçmişte yaşanan, ne varsa kalan, Unutalım gitsin, herşey olmuş talan Ya benimle, ya bensizliğin yalan, Yüreğime kazıdım, silinmez adın. Kalbimde ki değerini bilebildin mi? Benim sevdiğim gibi, sen sevebildin mi? Silmiştin ya beni, ben seni silebildim mi? Yüreğime kazıdım, silinmez adın. |
|
|||
|
|||
![]()
Say***305;n ***252;stat Fedai G***252;ven sizin ***351;iirlerinizi okumak ***231;ok g***252;zel ho***351; geldiniz ***231;ok mutlu oldum bu ne g***252;zel bir ***351;iir tebrikler b***252;y***252;ks***252;n***252;z selamlar
r***252;r***252; |
|
|||
|
|||
![]()
***199;ok de***287;erli ablac***305;***287;***305;m o sizin by***252;kl***252;***287;***252;n***252;z ve g***246;n***252;l g***252;zelli***287;inizdir. ***199;ok te***351;ekk***252;r eder, Kurban bayram***305;n***305;z***305; en i***231;ten sayg***305; ve sevgilerimle kutluyorum.
|
|
|||
|
|||
![]()
Gönlüm tertemizdi, sanaydı bembeyaz,
Kalbimdesin, kıştan çıktım oldum yaz Ya sev artık, ya öldür, bitsin bu naz, Yada,vur sineme hançeri,mezarımı kaz. Bırakıp gitsen de, ben seni silemem, Çağırmanı istemem,istesen de gelemem Sensiz yaşamadım, yaşamayı dilemem Bu kader değilse de, günâhımı bilemem. Gönlüm tertemizdi, sanaydı bembeyaz, Kalbimdesin, kıştan çıktım oldum yaz Ya sev artık, ya öldür, bitsin bu naz, Yada,vur sineme hançeri,mezarımı kaz. Bırakıp gitsen de, ben seni silemem, Çağırmanı istemem,istesen de gelemem Sensiz yaşamadım, yaşamayı dilemem Bu kader değilse de, günâhımı bilemem. Gönlüm tertemizdi, sanaydı bembeyaz, Kalbimdesin, kıştan çıktım oldum yaz Ya sev artık, ya öldür, bitsin bu naz, Yada,vur sineme hançeri,mezarımı kaz. Bırakıp gitsen de, ben seni silemem, Çağırmanı istemem,istesen de gelemem Sensiz yaşamadım, yaşamayı dilemem Bu kader değilse de, günâhımı bilemem. Hasretinle yıkansın, arınsın ruhum, Dilesem olmayacak senden yana umudum, Bitmez hâzanım,vuslatın dan tatmadım yudum Yanmazsaydım nârına, yine suçlu ben olurdum. Sensiz olmadı benim, hayalim, düşüm, Yollarını beklemekten yorgun düşmüşüm, Kalmadı umudum, bunadır boyun büküşüm Belki bir gün gelirsin, bakmışın ki, ölmüşüm. Hasretinle yıkansın, arınsın ruhum, Dilesem olmayacak senden yana umudum, Bitmez hâzanım,vuslatın dan tatmadım yudum Yanmazsaydım nârına, yine suçlu ben olurdum. Sensiz olmadı benim, hayalim, düşüm, Yollarını beklemekten yorgun düşmüşüm, Kalmadı umudum, bunadır boyun büküşüm Belki bir gün gelirsin, bakmışın ki, ölmüşüm. Hasretinle yıkansın, arınsın ruhum, Dilesem olmayacak senden yana umudum, Bitmez hâzanım,vuslatın dan tatmadım yudum Yanmazsaydım nârına, yine suçlu ben olurdum. Sensiz olmadı benim, hayalim, düşüm, Yollarını beklemekten yorgun düşmüşüm, Kalmadı umudum, bunadır boyun büküşüm Belki bir gün gelirsin, bakmışın ki, ölmüşüm. |
|
|||
|
|||
![]()
Kalbimdesin, kıştan çıktım oldum yaz Ya sev artık, ya öldür, bitsin bu naz, Yada,vur sineme hançeri,mezarımı kaz. Bırakıp gitsen de, ben seni silemem, Çağırmanı istemem,istesen de gelemem Sensiz yaÅŸamadım, yaÅŸamayı dilemem Bu kader deÄŸilse de, günâhımı bilemem. Hasretinle yıkansın, arınsın ruhum, Dilesem olmayacak senden yana umudum, Bitmez hâzanım,vuslatın dan tatmadım yudum Yanmazsaydım nârına, yine suçlu ben olurdum. Sensiz olmadı benim, hayalim, düşüm, Yollarını beklemekten yorgun düşmüşüm, Kalmadı umudum, bunadır boyun büküşüm Belki bir gün gelirsin, bakmışın ki, ölmüşüm. Konu Fedai Güven tarafından (28-11-2009 Saat 20:00 ) değiştirilmiştir. |
|
|||
|
|||
![]()
Kalbimdesin, kıştan çıktım oldum yaz Ya sev artık, ya öldür, bitsin bu naz, Yada,vur sineme hançeri,mezarımı kaz. Bırakıp gitsen de, ben seni silemem, Çağırmanı istemem,istesen de gelemem Sensiz yaÅŸamadım, yaÅŸamayı dilemem Bu kader deÄŸilse de, günâhımı bilemem. Hasretinle yıkansın, arınsın ruhum, Dilesem olmayacak senden yana umudum, Bitmez hâzanım,vuslatın dan tatmadım yudum Yanmazsaydım nârına, yine suçlu ben olurdum. Sensiz olmadı benim, hayalim, düşüm, Yollarını beklemekten yorgun düşmüşüm, Kalmadı umudum, bunadır boyun büküşüm Belki bir gün gelirsin, bakmışın ki, ölmüşüm. Konu Fedai Güven tarafından (29-11-2009 Saat 21:53 ) değiştirilmiştir. |
|
|||
|
|||
![]()
Yazmış olduğum şiir iki defa gözüktüğü halde başlıkta metin çıkmadı nasıl silerim veya düzenlerim yardımınızı rica eder saygı ve sevgilerimi sunarım...
|
|
||||
|
||||
![]()
Sayın Fedai Güven,
İletilerinizi tek başlığa topladım. Yazı rengi olarak beyazı seçtiğiniz için ilretileriniz okunamamış. Yeni bir ileti eklemeden önce aşağıda linki verilen başlığı okuyunuz. Orada ileti asma konusunda sitemizin kuralları, açıklamaları vardır. http://www.siirakademisi.com/forum/s...ead.php?t=1499 Kolaylıklar.
Stil | |
|
|