|
|||
---|---|---|---|
|
|
|||
|
|||
![]() amanın karbon kağıdının yüzsüzlüğüne kös bakar aklım iki çalım dört kelime zavallı düşmüş hengameye ağla zırla aa ayıp ver bir cigara sevsinler güzelim unutulmaz mideye inen yumruklar kes biç devleti as kes milleti neyine ahkam senin duvar dibinde dilenci kardeş hala ağlar bana ne devleş sahte kaleminle ağla zırla kem küm delilik senin neyine ben acıktım bir cigara versene oh canıma değsin ağlada astım mest-i revan kedi derdine yansın ciğer halden biçare üç gün sürerer yavan sefan hıhh anne gözlerimi yediler kuşaksız nevirler elimde ters yaş ateşler şeytan okşarken başını tilkiye pabuç ters yazık sevinir kendini bilmezler acıktım midemi deldiler... yüzsüz abla bir cigara ver oh canıma değsin hıhh... Habibe Ağaçdelen
... ve buruk bir gülümseme atarım şiire, derinden bir sürgün soluğum tükenir. Habibe E. Ağaçdelen Konu Habibe tarafından (19-06-2009 Saat 14:22 ) değiştirilmiştir. |
|
|||
|
|||
![]() hıhhh.....(omuz) Nazımı da yedim bu sabah ezan mı kulağıma ben mi hala leyla benim adım süha benim adım süha... bana ne parfüm sıkacam işte. abi koklasana hihi... ne var ki iki fısladım diye bön bön bakmasana yüzüme anacım sokakta yatarım diye kokuşacak değilim ya hele abi bi cigara verseneee... Kızılay'ın or/tası çarşamba pazarı ne gelen kadı ne giden oralı... kendinden geçmiş bir taşın üstü bana dünden sevdalı yandan çarklı ayaklarım gözlerimin aynası mor bir mintandır yamalı düşlerim of sıkıldım kime ne, ben akıllı değilim... aklımı akıl küpünün sirkesinde yedim. dee... eksik eteğin ceddi kaderini atılınca sokakta bildim. hıhh.. bana ne parfüm sıkacam işte... ohh... mis gibi içime içime de git pis kedi benim seninle işim ne iki paralık ciğerin benim mi peşim de elimde poşet ayağımda naylon yemeni bilmez mi deli aklım işine geleni... ecinniiiii hihi bir cigara verdiiii ula get dedim. cigaranın faizini etime biç demedim deli aklımı hele hele peynirle hiç yemedim. öğhh ıyyy bu ne pis kokudur böyle insanlık altına kaçırmış ben oynaşırken keçilerle yuh be abi tükürmüşüm dünyanın şer köküne ohh şenlensin çarşamba pazarı bu gece bu milletin ne dini kalmış ne imanı elinde özgürlük salmış nefsine gıcık yapan zemanı! kırmızı don var mı ablasıııı... hay deee insancık zati hırslı aklı matarasında sergide ahlakı iki paralık yoksulun etine saplanmış kancası gel şerefcik gel okşarım ben seni kapı arkası korkma bacısı... offf sıkıldımmm Bir cigara verseneee.... bakışlarımda işve hıhhh... ( bir omuz nazlıca işteeee) bana ne ben parfün sıkacam işte Kızılayın içine i-ç-i-n-e... neyimeyse
... ve buruk bir gülümseme atarım şiire, derinden bir sürgün soluğum tükenir. Habibe E. Ağaçdelen Konu Habibe tarafından (05-07-2009 Saat 21:41 ) değiştirilmiştir. |
|
|||
|
|||
![]() Al***305;nt***305;:
|
|
|||
|
|||
![]() Pehh... Yakamı da yırtar anamı da satar bu zulüm. İmdaat deliler cemi can edin hadi. Yazamayacak kadar aklım benden kim bilir kaç vakit gitti. Beynimi kemiren karıncalar açlıktan birbirini yemeye niyetli. Gölgeler aslını geçiyor Yeni bir Dünya doğuyor (demedi demeyin) tutun elini. Bana bir cigara da yetmez afilli bir koli getirin gari. Allah "HİÇ" Tanrı her şey şimdi. Habibe Ağaçdelen
... ve buruk bir gülümseme atarım şiire, derinden bir sürgün soluğum tükenir. Habibe E. Ağaçdelen Konu Habibe tarafından (27-02-2010 Saat 18:25 ) değiştirilmiştir. |
|
|||
|
|||
![]()
Düşündüm aramızda
bir ağırlık olduğunu .. Boşluktan kaldığını .. ağırlık ve bulutlar aramızda Aramızda .. Sudan ağır gibi Toprak erkek ve kız çocuklar Sigara ağırlıksız Duman gibi asılsız Varış halimiz .. bir resim pencereden dışarı bak sıçrayan bir balık gördün mü Bisikletli bir çocuk gördün mü ağırlık. Dünya Aramızdan geçiyor Anılar Istekler Uyuşuk kökler Saç baş darmadağın. DUR BEKLE yaparız yarın? "Ve her günü GECE yaparız Yağmur varsa, kapalı bir HAVADA saat dörtte GEL. İKİ AKARSU Yolunu bulsun reni |
|
|||
|
|||
![]() aman uyuzlanıp durmayın ya hu ekşidim ekşidim koktum kokudan kudurdum saçımıda kestim küpemide yuttum ahmak yağmurda ceddimi okudum sabah sabah uff nasılda canım sigara istedi bunlar yatar uyumaz uyur uyanmaz nenem kalk gari bu gebe cinsiyeti sancıda tutmaz derdim mi off duman da gözüme kaçtı get bari yorulma koçum kışı ayıya satalı yiğidin kırbacını kıralı o sandık gerdekte bile açılmaz kel-eşi vurdular boynuna hop dedik pa'solu kıran tuttu sağa dönnnn marşşş... eh be gözüm kim kime kuma de hangi vakit güneş akıllıya doğmaz nasıl olsa kuzgun leşe dev-let başa ak-kor zıp zıp eder içimde yüreğimi yediler amca be bi cigara versene efkarım büyük yine yalan yine talan bir de ben deli hop dedik abi uygun adım marşş... > yine düzen(im)in dizginleri pirelendi kimin derdineyse haz'r ol.... > ileri of be mandaana delirttin bizi Habibe Ağaçdelen
Stil | |
|
|