|
|||
---|---|---|---|
|
|
|||
|
|||
![]()
Bilmediğim kuşlar uçuyor penceremden
kel ve yeşil kafalı kuşlar şapşal nisan sıcak mayısa yetişemiyor çok sarsıldım ibranice şiirler yazmak istedim olmadı her şeye gereğinden fazla anlam yükledim herşey yoruldu anlam çizgiden taştı anlam çizgiye sığmaz çizgide anlam nerede anlam yük oldu herşeye |
|
|||
|
|||
![]()
göl dalgasızdı
suyun aynasında kadın dalgalıydı saçlarını savuruyordu maskesi kapalıydı mut gölünden kelebek uçurdu |
|
|||
|
|||
![]()
<?:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com
![]() ![]() Caddeler karanlık, insanlar canavar. Adımlarımda yalnızlık, yüreğimde isyan var. Uyuşuk beyinler, güvensizlik. İsyanım arttıkça, pozitifim de negatif. |
|
|||
|
|||
![]()
<B style="mso-bidi-font-weight: normal">Yaşamı, düğümlenmeden çözemezsin!<?:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com
![]() ![]() <B style="mso-bidi-font-weight: normal">Nasıl mı?[/B] <B style="mso-bidi-font-weight: normal">İşte: E= m.c² [/B] <B style="mso-bidi-font-weight: normal">[/B] <B style="mso-bidi-font-weight: normal">[/B] |
|
|||
|
|||
![]()
uçuk kaçık bir gökyüzü yarattım kendime
ben içinde deli bulut!.. ey güneş!.. şimdilik beni unut!.. |
|
|||
|
|||
![]()
DELİ-LER-DEN MEKTUP VAR<?:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com
![]() ![]() Dünya sizin için zindan, bizler için çocuk bahçesi. Her günümüz ayrı bir deneyim, bir başka keşif. Dizlerimizi karnımıza çekip sallanmaya başladığımızda, sanıyor musunuz, kendimizi sizlerden soyutluyoruz? Yanıldınız! İşte asıl o; dünyanızla köprüler kurduğumuz, varlığımızı gerçekleştirdiğimiz, benliğimizin ve sınırlarımızın bilincine vardığımız andır. İçinizden kim, gözlerini kaçırmadan aynadaki çıplaklığına bakabilir? Sözcüklerin ardına sığınmayın. Kitaplara hapsolmuşsunuz. Teknoloji adı altında kilitlenmişsiniz. Evreni sınırınız bilmişsiniz. Bizim kilitlerimiz de yok, sınırlarımız da. İsteyip, hayal edip, yapamadıklarınızdan sıradağlar oluşmuş. Ruhlarınız birer kara delik; her şeyi gözlerinizden içinize çekmeye hazır. Onun için bunca kitabı yazıyorsunuz. Biz mi? Kaleme sığınmaya ne gerek... Sahte gerçekliğinize karşın yalın gerçekliğimiz var: deli olma durumumuzu kabullenme. Geçmişinize, şimdinize, geleceğinize karşın bizim ***8220;an***8221;ımız var. Sizin gibi savruluşlarda değiliz. Hep aynı anı yaşıyoruz. Tutarlılık budur. Siz yazıyorsunuz, biz yaşıyoruz. Jules Verne; dünyanın merkezine götürmedi mi sizi? Dünya***8217;dan Ay***8217;a yolculuklarınıza ne demeli satır aralarında? Oysa biz çöküntülü anlarımızda doğrudan magma tabakasına ineriz. Mutlu anlarımızdaysa bulutlardan kırıntılar kalır saçlarımızın arasında. Dünyanıza dönmeden önce silkeleniriz. Hepimiz birer, gölgesini kaybetmiş vatansız değil miyiz? Sınırlar kim içindir? Hangi sınırlar...? Biz görmezden geliriz, Polyanna mutluluk oyunu oynar. Hangimiz kazanırız? Beni kes, diye haykıran damarıma saatlerce baktıktan sonra ***8221;hayır***8221; diyorum. Yapamam! Werther olsaydı tereddütsüz dokunurdu tetiğe. Bıçak mı keskin değil? Gregor Samsa***8217;nın kulakları çınlasın. Zaman zaman dış kabuğumun oluşmaya başladığını hissediyorum. İçimdeki kabuk ne zaman kendini bağladı? Yel değirmenleri hala dönmekte. Don Kişot emekli olduğundan beri, düşmana saldırmayı düşünüyorum ama burada elime mızrak vermiyorlar. Faustla anlaşamıyoruz. Mefistofelesle sık görüşüyoruz. Yanımdan ayrılmıyor da diyebilirim. Gogol***8217;un paltosunu giydim, Annabell Lee***8217;yi alan bulutu bekliyorum. Çanlar çalıyor. Biliyorum bana inanmayacaksınız. Okuduklarınız kalacak aklınızda. Onlara da inanmayın! Hangisi benden farklı? Aramızdaki çizginin nedir kalınlığı?
|
||||
|
||||
![]() İçimdeki kabuk ne zaman kendini bağladı? Yel değirmenleri hala dönmekte. Don Kişot emekli olduğundan beri, düşmana saldırmayı düşünüyorum ama burada elime mızrak vermiyorlar. Faustla anlaşamıyoruz. Mefistofelesle sık görüşüyoruz. Yanımdan ayrılmıyor da diyebilirim. Gogol***8217;un paltosunu giydim, Annabell Lee***8217;yi alan bulutu bekliyorum. Çanlar çalıyor. Biliyorum bana inanmayacaksınız. deli AYKIZI!!!
|
|||
|
|||
![]() Al***305;nt***305;:
![]() İçimdeki deli dile geldi, susmak bilmiyor. Seriyi tamamlamaya çalışıyorum. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
''Hepimiz birer, gölgesini kaybetmiş vatansız değil miyiz? Sınırlar kim içindir? Hangi sınırlar...? Biz görmezden geliriz, Polyanna mutluluk oyunu oynar. Hangimiz kazanırız? Beni kes, diye haykıran damarıma saatlerce baktıktan sonra ***8221;hayır***8221; diyorum. ''AYKIZI
Tanrım akıllıların kaleminden sakın bizi!!!!Edited by: ogün k
|
|||
|
|||
![]() KEZBAN Anadolu***8217;nun içinde bir köy, Köyün içinde bir ev Evin içinde bir adam Adamın içinde şeytan! KEZBAN! KEZBAN! KEZBAN! Baktım ki Kezban gidiyor elden Baktım ki işin sonu kötü Deh dedim aklımın eşeğine Usulünce yürü NEVZAT ÜSTÜNEdited by: ışıkçam
Stil | |
|
|