|
|||
---|---|---|---|
|
|
|||
|
|||
![]() gün olarak geç kalmışım ama kutlamak için geç sayılmaz di mi! sevgili Gülay en içten dileklerimle doğum gününü kutlar her arzunun her dileginin gönlünce olmasını dilerim... mutlu yıllar... sevgimle...
|
||||
|
||||
![]() Mutlu yıllar Suece... ![]() İyi ki doğdun, Sağlıklı, uzun ve mutlu yaşa, Sevdiklerinle yaşa...
|
|||
|
|||
![]()
NİCE YILLARA SAYIN SUECE...
|
|||
|
|||
![]()
G***252;zel bur***231;da***351;***305;m Sevgili Suece, sevdiklerin ve sevenlerinle birlikte sa***287;l***305;k ve mutluluk dolu nice y***305;llar diliyorum.***304;yiki vars***305;n.Sevgilerimle
|
|||
|
|||
![]()
Sevgili Suece;
Nice mutlu yaşlara...Sevdiklerinizle beraber mutlu, huzurlu, sağlıklı bir ömür geçirmeniz dileğimle. Sevgiler... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
***304;yi ki do***287;dun, iyi ki vars***305;n Suece...
Nice mutlu y***305;llara... |
|
|||
|
|||
![]()
sevgili suece, doğum günün kutlu olsun...Sevdiklerinle beraber nice yıllar geçirmen dileğiyle
|
|||
|
|||
![]()
Doğum günümü kutlayan, iyi dileklerde bulunan dostlarıma teşekkür ederim.
sizler de iyi ki varsınız...
|
|||
|
|||
![]()
Sevgili Suece,
Mutlu yıllar diliyorum... Sevdiklerinle, sevenlerinle geçecek nice güzel yıllar... İyi ki varsın, iyi ki doğdun... Emre Ağabeyimin, ustamızın o güzel pastasında kendi payımı gözeterek diyorum ki: "Akademi, seninle güzel! Lütfen hep var ol; hepimiz adına!" |
|
|||
|
|||
![]()
daha nice yıllara sevgili suecem...
öpüyorum sevgiyle...... ![]()
Stil | |
|
|