|
|||
---|---|---|---|
|
|
|||
|
|||
![]()
Sevdiklerinizle beraber huzurlu, mutlu veçokkk güzelll bir ömür geçirmeniz dileğiyle. Nice mutlu yaşlara.
Sevgilerimle... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
sonsuz mutluluklar sevgili Suece!..daha nice yıllara,aynı çatı altında...
sevgilerimle... |
|
|||
|
|||
![]()
Sevgili Suece,
doğum gününü kutlarım, hayatından sevgi hiç ksik olmasın, sevgilerimle ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Emreciğim, teşekkür ederim. Seninle güzel günler görmeye devam edeceğimi biliyorum. Ayrıca pasta harika görünüyor.
Sayın Emre Küçükoğlu, teşekkür ederim... Sevgili Güzin Dündar, her zamanki gibi çok incesiniz. Gülün rengine bayıldım. Teşekkürler… Sevgili Nebahat Hocam, iyi dilekleriniz için sonsuz teşekkürler… İyi ki varsınız ve hep olun olur mu? Sevgili Burcu Yalkın, içten dilekleriniz için teşekkür ederim. Bir insan mutlu olmak için hayattan başka ne ister ki zaten. Tayyibe Hocam, evimizde daha çok güzel günler göreceğiz birlikte ben inanıyorum. Sevgili Meral Özcan, çok teşekkür ederim… Herkese Sevgiler…
|
|||
|
|||
![]()
Sevgili Suece,
iyi ki doğdunuz... Nice mutlu yıllara Sevgilerimle |
|
|||
|
|||
![]()
Sevgili Suece doğum gününüz kutlu olsun
Sevdiklerinizle daha nice yıllara...</font>
|
|||
|
|||
![]()
Sevgili Suece,
Doğum gününüzü kutlar, sevdiklerinizle birlikte yaşam boyu mutluluklar dilerim. Nice yıllara, nice güzelliklere... </font> |
|
|||
|
|||
![]()
Sağlıklı, mutlu nice yıllar dileğimle...
|
|||
|
|||
![]()
Sevgili Suece,
![]() İnsanın yeni umutlarla, bunca seveniyle yeni bir yaşa girmesi ne kadar hoş. Yüreği, huyu, yüzü güzel arkadaşım, dilerim göreceğin günler de güzel olsun. ![]() Sevgiyle kucaklıyor, her şeyin gönlünce olmasını diliyorum. ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Sevgili Gül Uğur
Sevgili Hüseyin Korkmaz Sevgili Erdogan Kul Sevgili Hmros veSevgili İlkay Noylan ![]() İyi dilekleriniz için çok teşşekkür ederim...
Stil | |
|
|