|
|||
---|---|---|---|
|
|
||||
|
||||
![]()
Ogün Dost,
Bu işler ekip işi ve biz bir ekibiz. Daha farklı ve güzel şeyler de yapacağız yazın adına, şiir adına. Şiirakademisi tam bir işlik oluncuya kadar. Emek hepimizin, kazanımlar hepimizin...
|
|||
|
|||
![]()
seçiciler kuruluna itirazım var...hepsi erkek yahu!..
![]() söylemezsem, uyuyamam!.. saygılarımla...
|
||||
|
||||
![]()
Sevgili Tayyibe Atay,
'Şiir Akademisi Temmuz 2009 Ayın Şiiri Yarışması' başlığına yazdığınız iletiyi, o başlık sadece ön elemeyi geçen şiirlerin yayımlanmasına ve değerlendirme sonucu duyurusuna ayrıldığı için bu başlığa taşıdım. Bilginize.
|
|||
|
|||
![]()
ayl***305;k ***351;iir yar***305;***351;mas***305;n***305;n kurallar***305; aras***305;nda olan "***351;iirin internette yay***305;nlanmam***305;***351; olmas***305;" ***351;art***305;na itiraz ediyorum.daha ***246;nce yorum almak amac***305;yla internette payla***351;t***305;***287;***305;m bir ***351;iirimle kat***305;lmak istiyorum yar***305;***351;maya.ama yasak.neden?
|
|
||||
|
||||
![]()
Sayın Efe Özdemir,
Şiirinizi birkaç arkadaşınızla e-posta şeklinde paylaşabilir, görüş alabilirsiniz. Bu farklı bir olay, şiirin bir sitede yayımlanması farklı bir olay. İnternet, dijital yayın yapan bir ortam, dergi ise matbu ortam. Bir ürünün dergide yayımlanması ile dijital ortamda yayımlanması arasında ne fark var? Yayımlanmış bir şiirin yarışmaya katılmasını etik bulmuyoruz. Bu nedenle yarışmanın katılım koşullarındaki, şiirin daha önce yayımlanmamamış olma koşulunu değiştirmemiz söz konusu değil. Bilginize.
|
|||
|
|||
![]()
emre hocam bu kural onu biliyorum ama biraz katı değil mi sizcede yani insanlar özgürce kısıtlama olmadan yarışsınlar bu benim düşüncem
|
||||
|
||||
![]()
Yarışmanın amacı, şair dostlarımızın her ay yeni ve nitelikli şiirler üretmesini teşvik etmek. İnternet ortamında yaşanan, yaz yayınla kolaylığına kapılmadan, şiiri demlendirerek, üzerinde çalışarak, emek vererek yayımlanmasını teşvik etmek.
Yarışmanın ana ilkesi, ana düşüncesi, şairlerin birbiriyle değil, kendisiyle yarışmasıdır. Şair arkadaşımız kendisi ile yarışıyor. Bir önceki şiirinden daha nitelikli yazmak için teşvik ediliyor. Böyle olunca daha önce yayımlanmış bir şiirle yarışmaya katılmanın, hatta bir çok yarışmada birinci olmanın şaire kazancı nedir? Bizim düzünlediğimiz yarışmayla örtüşen bir amacı, ilkesi, özü, düşüncesi var mı? Özellikle de genç şairleri daha özenli yazmaya, yeni şiirler üretmeye, kendi kendisiyle yarışmaya teşvik etmeyi sürdüreceğiz.
|
|||
|
|||
![]()
evet bu söyledikleriniz doğru katılıyorum bu kadar ince düşünmemiştim
|
|||
|
|||
![]()
eylül adı şiirle en çok bağdaşan ay'ı değil mi zamanın?
yarı ay geçti, katılım sayımız beş(5) henüz... haydi kalemler! terleyin biraz.... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
evet haklısınız
hadi arkadaşlar silkelenin ben katılım gerçekleştiremiyorum oysa bu ay'a odaklamıştım kendimi ayrıca bu mesaj için yeni bir başlık açmanız gerekiyordu sevgili ogün bey emre bey yeniden taşımak zorunda kalacak sevgi ile |
![]() |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|