|
|||
---|---|---|---|
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Sevgili suece,
İyi ki doğdun ![]() sağlıklı ve mutlu yaşa... sonsuza kadar...
|
||||
|
||||
![]() sevgili suece, anave insan yanım, senin; sevilesi, doğduğuna sevinilesi biri olduğunu söylüyor. nedendir bilmem ama, sevginin katıksızınıhüzünde bulurum. sezen aksu'nun, şiirini oğlunun doğumgünüiçin yazdığı, bestelenen bu şahane şarkısını, çocuklarımın doğum günlerinde dinler, hasreti yüreğimde duyarım. bence bir evlada verilebilecek en güzel armağanı vermiş, bizi böyle "bunun üstüne ne yazsam da duygularımı anlatabilsem-in", orta yerinde çaresiz bırakmıştır. şarkıyı bu kez, senin için dinledim. zaman zaman sözlerde, manilerde, tanık olduğumuz saygı duyulası aşkı, hakettiğini düşünüyorum.özverili, yürekli de bir evlat olduğunu... ![]() iyi ki doğmuşsun canım. sağlıklı ve mutlu ol. bu yaşın sana özlediğin başka uğurlarla gelmiş olsun. Ne yiyor, ne içiyorsun Elde değil aklım sende Gece çok geç yatıyorsun Gel de bi demli çay iç bende Olmadı akşam yemeğe yetiş bari Yolunu gözlüyor Perihan Hanım Bu ayrı ev işine alışamadım Sızlıyor ince ince sol yanım A nenni nenni Kınalı kuzum Büyüdün de adam mı oldun Yanağı pembem, dudağı kirazım Gözü okyanusum iyi ki doğdun Bu yürek çarpıntısı ömürlük biliyorsun Büyümedin hiç gözümde Bebeğim sen ne diyorsun Bir dualık mesafedeyim Ne zaman sıkışırsan yanındayım Ha bu arada soğudu havalar aman ha Üşütme yine, kurbanın olayım A nenni nenni Kınalı kuzum Büyüdün de adam mı oldun Yanağı pembem, dudağı kirazım Gözü okyanusum iyi ki doğdunEdited by: san_
|
|||
|
|||
![]() Mutlu yillar sevgili suece...
|
|||
|
|||
![]() ![]() Yasaminin gönlünce gecmesi dilegimle dogum günün kutlu olsun sevgili Suece... ![]()
|
|||
|
|||
![]() İyiki doğdunuz sevgili Suece... Mutluluklar dilerim. |
|
|||
|
|||
![]()
Artık internete sınırlı girebildiğim için kutlamalarınızı yeni gördüm.
Çok incesiniz, hepinizeayrı ayrı çok teşekkür ederim... Umarım daha güzel günler görürüz hep birlikte. ...
|
||||
|
||||
![]()
Nice yıllara Suece...
![]() yeni yaşın kutlu olsun...
|
|||
|
|||
![]() İlk ileti 5 Kasım 2007 sayfanın hala burada olması ne hoş bir duygu suece'ye mutlu yıllar.. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Sevdiklerinizle nice sağlıklı ve mutlu yıllara sevgili suece ...Edited by: Güzin Dündar
|
||||
|
||||
![]()
hepböylemutluolçokyaşa
mutluolçokyaşa mutluolçokyaşa mutluolçokyaşa mutluolçokyaşa mutluolçokyaşa mutluolçokyaşa canım suece |
![]() |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|