|
|||
---|---|---|---|
|
|
|||
|
|||
![]() Gece gündüz yatıyorum tembel tembel bakıyorum ticarete çok alıştım her şeyimi satıyorum. Toto loto oynuyorum piyango da alıyorum bol bol hayal kuruyorum. Satıyorum satıyorum gözlerimi satıyorum güzellikleri göremiyor gözlerimi satıyorum. Satıyorum satıyorum kalemimi satıyorum hep kötü şeyler yazıyor kalemimi satıyorum! Erhan Tığlı "Satıyorum saat...tım!Ar namus şişesini kaldırıp attım çamura battım..."
|
|||
|
|||
![]() Ay! dedim, Erhan ne satıyor? Üste para veriyor musun? (Şaka, şaka...[img]smileys/smiley36.gif[/img]) |
|
|||
|
|||
![]() Gözlerim, ben de bunu okuduktan sonra satiyorum yerine yenisini alacagim... Zor okudum siirini.[img]smileys/smiley1.gif[/img]
|
|||
|
|||
![]() [img]smileys/smiley32.gif[/img]Bİr çağıran var bizi bir çağıran... kuşlar uçmaya çağırıyor arılar, karıncalar çalışmaya... Kelebekler,çiçekler gel kucaklaşalım diye el ediyor. Bir çağıran var bizi bir çağıran... Monotonlıktan sıyıran. Dersten çılış zili biraz da kafanı dinle diyor Teneffüsteki zil ise Yeter artık aldığın hava hadi derse diye uyarıyor. Bir çağıran var bizi bir çağıran... Arkadaşlar oyuna çağırıyor kitaplar okumaya... bu mavi gök bu yeşil doğa mutluluğa çağırıyor. ***Erhan Tığlı***[img]smileys/smiley36.gif[/img]
|
|||
|
|||
![]() GERÇEK SEVGİ Bencilliğin fildişi kulesinden in özveri atına bin doğru iyi güzel olsun hedefin İşte budur gerçek sevgin. Hoşgörüyü rehber edin erdem ayın olsun insancıllık güneşin[img]smileys/smiley10.gif[/img] İşte budur gerçek sevgin. ***Erhan Tığlı*** [img]smileys/smiley17.gif[/img]
|
|||
|
|||
![]() EEEEEEEEEEEEEE,ALKIŞ. Gece gündüz yatıyorum tembel tembel bakıyorum ticarete çok alıştım her şeyimi satıyorum. Toto loto oynuyorum piyango da alıyorum bol bol hayal kuruyorum. Satıyorum satıyorum gözlerimi satıyorum güzellikleri göremiyor gözlerimi satıyorum. Satıyorum satıyorum kalemimi satıyorum hep kötü şeyler yazıyor kalemimi satıyorum! Erhan Tığlı "Satıyorum saat...tım!Ar namus şişesini kaldırıp attım çamura battım..." BEN DE.HEM ÇAMUR-HEM SATTIM.YÜREĞİMİ DE ÜSTELİK. İYİ Mİ. |
|
|||
|
|||
![]()
GÜNEŞ ANA
<?:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com ![]() ![]() İçeriz özveri pınarından kana kana Eli değince oğluna kızına Sanki sihirli bir güç gelir cana Düşer cemresi sevginin kana. Ulaşamaz kötülükler Sevecenliğinin ırmağında yıkanana. Dar zamanımızda Öyle koşar ki yardıma Hiçbir güç erişemez hızına. Bahçesinden çiçekler sunar Yakamoz renkli Canından kopararak Sevgili çocuklarına. Öyle sarıp sarmalar ki bizi Döneriz kucağında gök kuşağına. Ne mutlu o ana güneşle Güneş anayla aydınlanana! Sağken bilelim değerini Yoksa iş işten geçer Ararız yana yana. Erhan Tığlı *********
|
|||
|
|||
![]()
SEN GÜLÜNCE
<?:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com ![]() ![]() Sen gülünce dağılıyor bulutlar Işıl ışıl oluyor gökyüzüm Uçmaya başlıyor kuşlar Çiçekleniyor gecem gündüzüm. *** Sen gülünce yeşeriyor ağaçlar Gidiyor kış geliyor bahar Çocuklarla doluyor salıncaklar Dağılıyor soğuk çamur ve kar. *** Sen gülünce açılıyor tomurcuklar Islatmıyor yağmur, yakmıyor güneş İçimde coşkulu ırmaklar akıyor Gönlüm karanfil, gül takıyor.
|
|||
|
|||
![]() Al***305;nt***305;:
bakışlardan gönlümüze bir köprü...adımlandıkça ışık saran... ne içten şiir Erhan Bey...sevdim, nicelerini okumak dileğimle ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Orjinalini yazan: erhantigli
SEN GÜLÜNCE</font> </font> Sen gülünce dağılıyor bulutlar</font> Işıl ışıl oluyor gökyüzüm</font> Uçmaya başlıyor kuşlar</font> Çiçekleniyor gecem gündüzüm.</font> </span>***</font></font> Sen gülünce yeşeriyor ağaçlar</font> Gidiyor kış geliyor bahar</font> Çocuklarla doluyor salıncaklar</font> Dağılıyor soğuk çamur ve kar.</font> </span>***</font></font> Sen gülünce açılıyor tomurcuklar</font> Islatmıyor yağmur, yakmıyor güneş</font> İçimde coşkulu ırmaklar akıyor</font> Gönlüm karanfil, gül takıyor. Gülmenin sırrı bu olmalı... yaşamı içinde barındırdığı için</font> </font>
sazımın akordu |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|