|
|||
---|---|---|---|
|
|
||||
|
||||
![]() sevgili pastoral_rapsod derviş gibi, dünyayı kucaklamışsınız, kimseleri unutmadan negüzel! yine dekaldıysa birileri, sizin adınıza; merhaba!
|
|||
|
|||
![]() Bütün bir gün oturamasamda başında.Hep varsın aklımda.Bak yine akşam oldu.Benimde vaktim doldu. İyi geceler Şiir Akademisi,iyi geceler Akademi dostları....Gecemizde de şiir olsun,şiir süslesin uykularımızı....
|
|||
|
|||
![]() Şimdi Şiir Akademisine iyi geceler dilemek istedim ama söylemem gereken sözcükleri unuttum. En iyi hangi rolü oynadığımı da unuttum, bu düzenin çetrefilli oyununda. Ve değişken bir yaşamın neresinde kaldığımı unuttum. Hep bir şeyleri ararken bazen, kendimi kaybettiğimi de unuttum. Ben de özgür bıraktım düşlerimi. Sonra o da beni unuttu. Ve dahası, unutmasa bile bir umuttu. İyi geceler Şiir Akademisi... |
|
|||
|
|||
![]()
İyi geceler Şiir Akademisi...Hoşça ve mutlu kalın....[img]smileys/smiley31.gif[/img]
|
|||
|
|||
![]() Derin, karanlık. Şimdi daha da siyah oldu ortalık. Düştüm düşlerimden yazdım. Kimse kalmadı Akademide sandım... Az önce bir daha baktım, kimsecikler yoktu. Ben de gidiyorum o zaman diyerek ışıkları kapattım.[img]smileys/smiley2.gif[/img] İyi geceler Şiir Akademisi... |
|
|||
|
|||
![]()
Şşşşşşşşşştttttttt,aman ses etmeyelim,bütün akademi üyeleri uyuyor olmalı.Bakar mısınız kimse kalmadı...[img]smileys/smiley2.gif[/img]İyi geceler Şiir akademisi,seni çok seviyorum...[img]smileys/smiley9.gif[/img]
|
|||
|
|||
![]()
Ben yatıyorum...Hepinize iyi geceler diliyorum.Allah rahatlık versin.[img]smileys/smiley12.gif[/img]İyi geceler şiir akademisi.
|
||||
|
||||
![]() [img]smileys/smiley1.gif[/img]İyi geceler...
|
|||
|
|||
![]()
Kalıp ta yazdıklarınızın tümünü okumak isterdim.Ancak bir kısmını okuyabildim.Gerçekten hepsi birbirinden güzel.Ama bu akşam erken yatmalıyım....Sizlere iyi geceler diliyorum,(DOSTLAR)[img]smileys/smiley12.gif[/img]
|
|||
|
|||
![]()
Size iyi geceler bana da iyi uykular...Hoşçakalın...[img]smileys/smiley2.gif[/img]
Stil | |
|
|