|
|||
---|---|---|---|
|
|
|||
|
|||
![]()
Akşamın doğurduğu acının kaçı benim
ince ıslak sesinde iksir, ay-vakti dümdüz esrik sancılarda eskidi rüya küskü hâline sindi: suç üstü günbatımı, sustu ıssızlığa yıldızlar inci tozu,incindi konuştuğumuzda hep irkil ki mum erisin tadında sus! bitti, bakışın bulaşır sade masal uzun nakış/ öpüşler zarf uyandım ulular zamanına. dilim lal gönendim bin yıllık terazilerden ağılı uçurumda evvel dağladım sözleri yedi ongun seçip /bekledim uykuyu nemli iklimlerde harlanan aşk iksiri üryanlığımda zanlı gibi üzerimde nefesin hâdi ağla rivayetim edalı taşına ölüm sesi öz sözü ömrün iki marpuç ağzımda pelesenk durur uzundur günsüzlüğüm, uyumludur rüyasızlık usumun ağrılı dirilişini gölgeler pervasızca sevdiğim erkeklere revadır veda Not:Bence bitti. |
|
|||
|
|||
![]()
BİN YILLIK TERAZİ
Akşamın doğurduğu acının kaçı benim ince ıslak sesinde iksir, ay-vakti dümdüz esrik sancılarda eskidi rüya küskü hâline sindi: suç üstü günbatımı, sustu ıssızlığa yıldızlar inci tozu, incindi konuştuğumuzda hep irkil ki mum erisin tadında sus! bitti, bakışın bulaşır sade masal uzun nakış/ öpüşler zarf uyandım ulular zamanına. dilim lal gönendim bin yıllık terazilerden ağılı uçurumda evvel dağladım sözleri yedi ongun seçip /bekledim uykuyu nemli iklimlerde harlanan aşk iksiri üryanlığımda zanlı gibi üzerimde nefesin hâdi ağla rivayetim edalı taşına ölüm sesi öz sözü ömrün iki marpuç ağzımda pelesenk durur uzundur günsüzlüğüm, uyumludur rüyasızlık usumun ağrılı dirilişini gölgeler pervasızca sevdiğim erkeklere revadır veda Sevgili Murat, Hüseyin, Heves, Ogün, Merâl, Bozkırkurdu, Deniz'in katkılarıyla...teşekkürler ![]()
|
|||
|
|||
![]()
yitirilmişliğin eşiğinde kapıyı aralar hafıza tamircisi
(y s k i b)
|
|||
|
|||
![]()
yasak suyun kızıl izi, bulutsuzluğum (k g b s e)
|
|||
|
|||
![]()
yasak suyun kızıl izi, bulutsuzluğum konar gülüş bakışlarına sevecen / evcil ( r ı l ı k) |
|
|||
|
|||
![]()
yasak suyun kızıl izi, bulutsuzluğum konar gülüş bakışlarına sevecen / evcil rüzgâr ışıksız limanların ıssızlığında kaybolur ( s t ü h)
|
|||
|
|||
![]()
yasak suyun kızıl izi, bulutsuzluğum konar gülüş bakışlarına sevecen / evcil rüzgâr ışıksız limanların ıssızlığında kaybolur sessiz takvimler üleşirken, hikâyeyi ( c k ö s v)
|
|||
|
|||
![]()
yasak suyun kızıl izi, bulutsuzluğum konar gülüş bakışlarına sevecen / evcil rüzgâr ışıksız limanların ıssızlığında kaybolur sessiz takvimler üleşirken, hikâyeyi canımın kuytusunda öksüz sevdalar ve ( k g n a) |
|
|||
|
|||
![]()
yasak suyun kızıl izi, bulutsuzluğum konar gülüş bakışlarına sevecen / evcil rüzgâr ışıksız limanların ıssızlığında kaybolur sessiz takvimler üleşirken, hikâyeyi canımın kuytusunda öksüz sevdalar ve kehribar gözleriyle nice adamlar ( s a t e)
|
|||
|
|||
![]()
yasak suyun kızıl izi, bulutsuzluğum konar gülüş bakışlarına sevecen / evcil rüzgâr ışıksız limanların ıssızlığında kaybolur sessiz takvimler üleşirken, hikâyeyi canımın kuytusunda öksüz sevdalar ve kehribar gözleriyle nice adamlar sahte acıları teğelleyip eskiye ( g ı d u ) |
![]() |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|