|
|||
---|---|---|---|
|
|
|||
|
|||
![]()
teşekkür ederim ezheri
amatör sayfada teknik sorunlar yaşandığı için buradaki çalışmalarımla beraber yaşama dair birkaç paylaşımda bulunuyorum vakit buldukça acaba yanlış mı algıladım 'nice yıllara'dan mı söz ediyorsunuz bazen oyunlar oynayarak yolculuk etmeyi seviyorum bu iyi hissetmemi sağlıyor belki de birgün bu yollar kendimizi bulmamızı sağlayacak ama ben aynı yerde kalmayı sevmiyorum sevgim ve saygımla |
|
|||
|
|||
![]()
çok çok geçmiş sayfalar arasında esrarlı esrarlı dolanırken bana kardeş soru sormuş
derim yüzülmeden önce cevap vereyım saygısızlık olmasın dört elementim acgt bir de diğer dizi motifimde u var yani ben beni bilince hem içerideki hem de dışarıdaki öteleri görebiliyorum saygı ile |
|
|||
|
|||
![]()
mesajınız var
tedradda denge bozuluyor Konu sibel eylul tarafından (21-03-2013 Saat 06:55 ) değiştirilmiştir. |
|
|||
|
|||
![]()
su korktu
yangın yerinde arta kalan ne varsa asılı kaldı yalanlar bulutlara dedim ki daha önce de boğdular beni bu karanlık sularda su korktu dedi etin ne ki senin dedim ekmekle beslenen işçiyim bir oğul versem bir asıra yaşarım dokuz asır daha dedi ki ışığın kırık bir çizgi kandıramazsın beni dedim ki aynı soydanız topuklarına dokunuyor zehrimin kıvraklığı sibel eylül |
|
|||
|
|||
![]() Al***305;nt***305;:
tekliğin içindeki hiçliğe bakın aman dikkat kör olabilirsiniz bu satır gülümsetse de bence biraz şımarık alğılanıyor da mesaj başarı ile iletilmiştir sevgi ve sayğılarımla. |
|
|||
|
|||
![]()
sevgili ezheri
geriye doğru evrim geçiriyorum ama biliyorum ki aynı zamanda olgunlaşma dönemime yavaş yavaş girmekteyim yıllarca istedikleri biçimde yönlendirildik televizyon vb uyunmamız sağlandı şimdi internet özgürlüğümüz sansürleniyor neden düşünmemizi öğrenmemizi iletişim kurmamızı istemeyenler var sürüye ihtiyaçları var ne diyorlardı cehalet kuvvettir ( kimin için ) herneyse bunu hemen hemen hepimiz biliyoruz son birkaç yıla baktığımızda öngürülen şartlandırılan gelecek birkaç yıla dair şiirsel nitelik taşımayan küçük bir ileti ne derlerse desinler ben yine her şeyi insanda arıyorum her şeye hükmetmek isteyen insanda mükemmel bir fikir verdiniz hemen bunu işlemeliyim söylediğiniz yöntemle bir şiir oluşturmaya çalışacağım neden olmasın her şey mümkün ve bence bu harika bir fikir teşekkür ederim sevgim ve saygımla |
|
|||
|
|||
![]()
problem
|
|
|||
|
|||
![]() Al***305;nt***305;:
Senzora dayır benden kabul edin az senzoru kabul etmek büyük senzoru kabul etmekle heç farkı yok,belke ondan da irencdir Şiire geldikce,bak benim bir okucun olarak fikrimi dinledin iyi ama şiire girişende ne yapmağını asla düşünme boş ver,şiire girişende düşünsen de tekce ne yapmamağını düşün vurğulayıram,bence şiirimizin temel hisselerini yapmamalı belki keşf etmeliyik,şiir şairde hazırdı inan,tekce onu bulub biraz üfleyib yazacaksın,bu ilham ya vehy demek deyil, altşuurumuzun çabasına tokunmak istiyorum size sayğımı yeniden haber veriyorum.yaşa. |
|
|||
|
|||
![]()
ancak bir kuş sonyazı karıştırırken bu kadar gürültü çıkarabilir
ayakkabımın bağcıkları koptu bir el atayım düşüncesiyle ha bugün ha yarın o da ne yandan yandan dikişleri de fırlamış ha bugün ha yarın ha gayret yetişemiyorum... bilim de epeyce ilerledi ve ilerlemeye de devam ediyor elbette bu her şeyi bilmek için iyi bir şey ben daha dna sütununa varmadan rna sütünu çözüp çözüp duruyor bir de gökkubbe ya da kemer de işte virüs virüs cancağızım yetişemiyorum... dna mı haha ha ha sen daha orada mısın hahayyy gna ile sentetikleş gülüm iyonlaşmış radyoaktifle parçapinçik edeceğim seni gurrrgurrrr böööhhhe guuuurr bunu ben değil benim de üzerime el basan gugugurruu gurular diyor hııımmm dur bir geçmişe yolculuk edeyim bingbang sicim m eee ben daha sıfırdayım her şey olamaz bu henüz bitmiş değil çok çoook olasılık var reenkarnasyon ohhh my gad gerçeği bilmek için tüm bu sorgulamalarım pardon yani ben razıyım eğer cehennemse bedenlenip dünyaya gelişim razıyım razıyım cezama heheheeee muccuukkk sürünün bir sıra üstü kuantumu anlayana kadar yeni bir şeyler daha çıkmış olur bir de hayırlısıyla bu gurular olmasa... cık cık cık ahanda burada bir şey buldum biliyorum biliyorum iyi ya da kötü diye bir şey yok hihihi sen türkiye atom enerjisi kurumu sayfalarında mı dolanıyorsun yavruumm bari radyoaktif atıkların yerini gelecek kuşaklara aktarsalar da çocuklar arkeolojik araştırma yaparken hazine bulduk diye sevinmesinler hııımmm petrol çağı bitttiii ama petrol çok ahanda bu kontörüm çek oradan aracımın deposuna hidrojen ...iyi iyi işte bu iyi biliyorum biliyorum iyi ya da kötü yok zaman da göreceli madem zırzırdeli sıfırdayım gelecek için bu iyi bir şey de git ıngaaa ıhıngaaa aguuuu ınnngaaa yetişemiyorum... dip dip not :hiçbir şiirsel niteliği yoktur pişiriyorum da o halde varım işte böyle bir şey... |
|
|||
|
|||
![]()
Blue bird
A small painting of a blue pigeon, searching for knowledge everywhere, from nature taking and giving back. Tasting every colour and understanding that inside is always changing, taste is never the same. It doesn’t matter, anywhere; awareness gives a smile with every new sun. Sometimes broken wings come down like a droplet lost in the ocean. You’re being resurrected with love, knowledge and perseverance. What is it to share? The question given with care, the answer: think, discover, think... The blue pigeon of the bridge land, the crib of culture. Naked mountains of the east scream the melodies of lament. Touch the west of this land and mythos reawakens with the olive branch. Innocent life lives in the forests of the north. Who smiles, makes music and dances in the grey of mountain peaks. In the south, salt, my eyes given away to happiness. Art heart still alive in Istanbul, but the beautiful song of this land is born and reborn of pain The blue bird met her soul mate of love. Picasso, Miro and Cohen. Coffee in the street. Shared clouds. Arriving to the blooms of Jacaranda, Sheoak, gum trees and Paul Kelly. The blue bird’s feelings remain with new songs to learn... At the grey bus stop, every day, the blue bird sits, lizards, koalas and spiders smile and quietly say hello and she thinks now this place will give many different rich stories for the world, thank you love. This is the beginning... sibel eylül |
![]() |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|