|
|||
---|---|---|---|
|
|
|||
|
|||
![]()
YAKMA ARTIK
Deli gönlüm, divane gönlüm Her hayale aldanma artık. O hayale aldanıp Her dem yüreğini yakma artık. Bildim bileli hep deli divanesin. Dertlerinin peşinde sen biçaresin. Hayallerinin ardından koşan avaresin, Her dem yüreğini yakma artık. Ömrün ışık hızıyla gelip geçiyor, Kimse senin sesine kulak vermiyor, Hasretin geceler boyu çoğalıp gidiyor, Her dem yüreğini yakma artık. Ey gönül! Sen ne zaman uyanacaksın? Sular gibi deli deli çağlayacaksın? Geçen günlerini her daim arayacaksın, Her dem yüreğini yakma artık. Fevziye Şimdi |
|
|||
|
|||
![]()
N’EYLEYİM
Bulutlar kapladı gökyüzünü siyah siyah Fırtına bekleniyor diyorlar eyvah eyvah Kimi neşeli, kimi hüzünlü, olmuş sanki seyyah Fırtına benim yüreğimde, dışardakini n’eyleyim! Eylül kokusu doldu artık gökyüzüne Güllerin yaprakları döküldü toprağın üstüne Sararan yapraklar mı gönüller mi bir bilsene, Eylül benim yüreğimde, dışardakini n’eyleyim! Hazan mevsimi geldi, güneş artık ısıtmıyor, Hazan mı hüzün mü insan hiç anlamıyor, Sen yalnızlıkları kondururken buse yerine Hazan benim yüreğimde, dışardakini n’eyleyim! Bak sevgili! Yaş olmuş kırk dokuz, elli, Bu hayat böyle sensiz geçer mi? Sen günleri saymazsın besbelli, Hasret benim yüreğimde, dışardakini n’eyleyim! FEVZİYE ŞİMDİ |
![]() |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|