|
|||
---|---|---|---|
|
|
|||
|
|||
![]()
Sevgili Safra,bugünkü "Taraf" gazetesinde yine sevgili Zeki Coşkun'un konuyla ilgili bir yazısı vardı. İsim hırsızlığının aslında bir komplo olduğunu belirtiyor kısacası ve neden benim hedef seçildiğimi...
Ve dağlarda yine çocuklarımız ölüyor! |
|
|||
|
|||
![]() Sevgili A.Erhan, okuyamadım ben... Ulaşamadım gazeteye. EmreGümüşdoğan mümkünse buraya asar zaten yazıyı. Ya da mümkün olan birisi buraya asarsa iyi olur. Hakkınızda sizin için yazan ve yanınızda olan herkese sevgiler! Ve seni biliyorum... |
|
||||
|
||||
![]() Al***305;nt***305;:
|
|||
|
|||
![]() Teşekkürler Emre Bey, bugün Zeki Coşkun'un başka bir yazı yazdığını düşünmüştüm. (bunu okudum tabii ki forumda) Sevgiler... İyi çalışmalar |
|
|||
|
|||
![]()
Evet, dünkü yazılan yeni bir yazıydı. Ayrıca Hürriyet'in Pazar ekinde yeralan "kültürazzi" bölümünde de bir değinme var...
A.E. |
|
|||
|
|||
![]() ...! |
|
||||
|
||||
![]() Birgün Gazetesi'nde Süreyyya Evren'in bir açıklaması var. "Hayır, Ahmet Erhan'ı ben hicvetmedim!" siyor Evren. Açıklamasında olayları çarpımış ve Ahmet Erhan'ı "militer çığırtkanlık" yapmaklaıtham ediyor. O yazışmaları yakından izleyip siteye yansıtmıştım. Ahmet Erhan'ın "Dağlarda çocuklarımız ölüyor."çığlığı attığı, şiddetin durdurulması için çağrı yaptığı dönemde Türk gençleri kadar Kürt gençleri de ölüyordu. Etnik köken ayrımı yapmıyor 'çocuklarımız' diyor AhmetErhan. O çığlık ne şövenist, ne de militarist bir çığlık. Süreyyya Evren, barış içeren,şiddetin durdurulmasını isteyen buçığlığnıı, kendişöven tarafını okşamadığı, şidde çağrısı yapmadığıiçin yanlış anlamış olmalı. İkinci olarak, "ya sev ya terket" yazılarını yazan kişinin Süreyyya Evren olmadığı apaçık ortada. Yazılarının altına 'Ahmet Erhan' imzasını atan kişi, kendisini dört yıl önce başka bir sitede 'Ahmet Erhan' adını kullandığı için uyardığımı söylüyor. Bu olay doğru. Olayın son dönemde yaşananlarla bağlantısı olmadığı açık. Bu konuda Süreyyya Evren haklı. Onun olmadığından ben de eminim. Ahmet Erhan'ın adınıçalan kişi gerçek bir zavallı. Ahmet Erhan'ı tanımadığından da eminim. Belki bir yerde adını duydu, kullandı, baktı itibar görüyor kullanmaya devam etti. Sanalın dayanılmaz hafifliği... Kendisine yanıt hakkı tanıyoruz, gelsin TC kimlik numarasını bildirmek koşulu ile açıklamasını yapsın.
Stil | |
|
|