|
|||
|---|---|---|---|
|
|
|||
|
|||
|
"ısrarla atlar diyorum,
soluk diyorum, yatak diyorum" zaten başka bir şey demez ki bu atlar durmadan çit atlar/lar!.. )))))"ürendiğim deniz" de boğuldum e yani sende mi çocuk!.. kutluyorum,sevgiyle.....
|
|||
|
|
|||
|
Şiir Annesi
H. Deniz Ünal’a Seni ilk tanıdığımda Sakayı bir kuş sanıyordum sadece o değilmiş zaman hızla bunu anlatıyordu kapıyı ilk açtığın günü anımsıyorum yüzünde bütün çiçekler sıralanmış saçların bir ağaçtan yeni kopmuş gibiydi bunu unutmam, bir yazdı herkesin soluğu şiirle atıyordu hepimiz yeni çıkarmıştık ufkumuzdan onun sesini kimse bilmez, güneş doğduğunda kahvaltı şiirle yapılırdı masanın hemen yanında doğan bir Mahzun pencereyi her açtığında yaprakları sararırdı seni ilk tanıdığımda güne merhaba demeyi öğrendim ve hoşçakallarını ezberledim hayatın Gülten Akın’dan ödünçle “seni sevdim” bir şairden evlat olur mu bilmem ama bir anneden, şiir olur. İlker İşgören Gelibolu Mart 2008 Patika dergisi sayı:62 temmuz ağustos eylül 2008 Şiir Defteri 2008 Şiir Yıllığı/Şeref Bilsel-Cenk Gündoğdu
|
|||
|
|
|||
|
çay arası
seninle uçurtma uçutmak kadar huzurlu yaşlandığım şehir gitmek, çoğu zaman sinir bozucu bakışlarının ta kendisi çıldırdığım orman bir çay bile yeter şekerini kendi yapan kadınla, yüzünde dünyanın bütün parkormanları sıralanmış ve yalnız benim olan demiyle, yanımda… sonra zaman, senin cikletin çiğnediğinin farkında deği...lsin o an saçlarını dağıtıyor rüzgâr o etek, altında içinin kapısı ya da bahçesi ancak sevişerek sökebiliriz birbirimizi benden sana bir salıncak ardımızda kendini sallayan bir çocuk işte seninle açıklanıyor, bu yorgunluk ilker işgören ağustos 2008 gelibolu patika dergisi ekim kasım aralık 2009 sayı:67
|
|||
|
|
|||
|
ilkerisgoren@hotmail.com adresim çalınmıştır. bu adresten biri sizinle irtibata geçerse bilin ki ben değilim. yeni adresim siircalisani@hotmail.com.
|
|||
|
|||
|
itiraf ediyorum;ben çaldım
))))ah bu erkek milleti adreslerine bile sahip olamıyorlar beh ))))sevgiyle... imza:İMZASIZHALİME!
| Stil | |
|
|