PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : KIRMIZI BEYAZ!!!!!!

ogün kaymak
15-06-2008, 23:56
başka söze gerek yok!

emre gümüşdoğan
16-06-2008, 00:11
hepsiniöpüyor, kutluyorum...

tuna
16-06-2008, 00:26
Meşin yuvarlakla şiir yazılabilir mi? Bu geceTürkiye milli takımı bunu bizlere gösterdi .Hepsini canıgönülden kutluyorum.Edited by: tuna

ogün kaymak
16-06-2008, 00:32
Meşin yuvarlakla şiir yazılabilir mi? Bu geceTürkiye milli takımı bunu bizlere gösterdi .Hepsini canıgönülden kutluyorum.
bi' keresinde suya yazmayı denedim, oluyor...
meşinle neden olmasın, biraz yuvarlak olur ama şiir olur:)

san_
16-06-2008, 00:35
KIRMIZI BEYAZ!!!!!!
TÜRKİYEEEE!!!

kaan maan
16-06-2008, 00:55
Takımımıza tebrikler.

Fakat bir kadro, bir maçın galip gelinen bölümünde başarılı oldu diyebaşka bir maçta aynen korunacak diye bir kural yok.Mehmet Topal ve Semih'in çıkarılması geç de olsa Fatih Terim'in bunu anladığını gösteriyor. Umarım Hırvatistan maçında da Çek maçına bakıp Kâzım'ı oynatmaya kalkmaz.

Tayyibeatay
16-06-2008, 00:57
Ha hayyyyy!..Yaşasın Türkiye!..

Futbola başlıyorum hemen:)))))Milli takıma girmezsem eğer, Bana da Tayyibe demesinler!..

Çok sevindim,çokkkkkkk.......

İnanmazsan ellerime bak sevgili san:)))))))

emre gümüşdoğan
21-06-2008, 00:45
<DIV align=center>
mucize...
<DIV align=center>yine başardık...
<DIV align=center>
<DIV align=center>
<DIV align=center>
<DIV align=center>Silahsiz şiddetsiz kutlayalım...
<DIV align=center>

Hüseyin Korkmaz
21-06-2008, 12:19
- Milli Takımımızın ultra milliyetçi teknik direktörü olduğu için ;

-ve atv (RTE Kanalı ) gibi bir kanalda oynadığı için maçları izlemiyordum hatta kanalı yayından kaldırmayı düşünüyordum dün maçı izledikten sonra önceki maçları izlemediğim için üzüldüm...Güzel bir maçtı ve gerçekten bir mucize daha gerçekleşti, ne diyelim şansı bol olsun umarım finali de oynarız
Herşeye rağmen tüm dileklerimizle sizinleyiz..
</font></font>

emre gümüşdoğan
21-06-2008, 15:10
Avrupa Futbol Şampiyonası başlayalı hergün dozu biraz daha artan, dün geceden bu yana enine ve boyuna büyüyen, futbol dışı olmalarına rağmen futbola monte edilmeye çalışılan rahatsız edici söylemler.

Yetersizlik, iktidarsızlık ve erken boşalma gibi cinsel sorunların Maganda kültürüne yansıması olan, "geçirmek", "sokmak" "parçalamak" terimleri ile futbolu veson maçı izah etmek...

Çanakkale Savaşı sonrası "yeşil sarıklı" ların kendilerine durumdan vazife çıkararakViyana'da oyuncularımızın yanında yer alarak küffara karşı maçı aldığı, dualarla kazanıldığı ile izah etmek...

Viyana kapılarına dayanmak, Avrupayı dize getirmek gibi -her iki taraf için de - tarihsel ezikliğinde verdiği fetif psikolojisi ile şövenist, ırkçı, şiddet yanlısı söylemlerle izah etmek...

Kaç kişi kaldı aklı başında, futbolun spor olduğunu söyleyen ve oyunu bu güzellik içinde seyredip yorumlayan, kaç kişi kaldı...

Tayyibeatay
21-06-2008, 19:19
ne kadar haklısınız sevgili Gümüşdoğan...spora siyaset karıştı...Hırvat oyuncular, yenildiklerine değil, belki de bu türlü çıkışlarımıza ağlıyorlardı! bir türlü öğrenemedik sporun,kardeşliği pekiştiren,ulusları birbirine yaşlaştıran,insan sevgisiniöne çıkartan ruh taşıdığını...biz hala o eski zamanların,eskimeyendüşünceleriyle hareket ediyoruz...ne varsa sanki "eski" olmakta, anlamadım gitti!..
bir de dualarla bir yerlere ulaştık gibi söylemler var ki, insanın gülesi geliyor. bugünkü Hürriyet gazetesi de söz etmiş bundan!..ne günlere kaldık,ilahi!..

tabii ki,sevindik;doğal hakkımızdır bu...sevincimize bulaşan lekeler olmasaydı keşke!..daha insani yaklaşsaydık galibiyete diyor,milli takımıma başarılar diliyorum...

ogün kaymak
28-10-2008, 08:03
<B style="mso-bidi-font-weight: normal">

Yüz Yirmi Birinci Dakika*

[/B]
Şimdi raks edebiliriz, kısacık duman altıyız
Gözlerimizdeki izler perdesizlikten
Tonlamalar denilemez sayılıksız ve şiirsel

Bir hüznümüze sarılır her vedalaşma

O mu sigara parıltısı
Süresiz buradan mı geçer?
Kuyusunu kazıyoruz, son nota ve son nota

Bilmiyorsa öğretelim boşalan ellerimize
Sözüm gizli sözsüzlüğün yanaklarında
Az şey değil o gece: Banazlıda** Viyana<?:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><O:P></O:P>
<O:P></O:P>
<O:P> </O:P><B style="mso-bidi-font-weight: normal">* [/B]<B style="mso-bidi-font-weight: normal"><I style="mso-bidi-font-style: normal">Cenk Gündoğdu[/I][/B]<I style="mso-bidi-font-style: normal">: ‘’Sporla tek ilgim, biraz okçuluk’’
[/I]<I style="mso-bidi-font-style: normal"> <B style="mso-bidi-font-weight: normal">Şeref Bilsel[/B]: ‘’Semih gol atacak… Semih gol atacak…’’[/I]
<I style="mso-bidi-font-style: normal"> [/I]<I style="mso-bidi-font-style: normal"><B style="mso-bidi-font-weight: normal">Murat Karacan[/B]: ‘’Teneffüs zili mi bu, yoksa zafer mi?’’[/I]
<I style="mso-bidi-font-style: normal"> [/I]<I style="mso-bidi-font-style: normal"> <B style="mso-bidi-font-weight: normal">Özkan Satılmış[/B]: ‘’Sakin sessiz bir iddia’’[/I]
<I style="mso-bidi-font-style: normal">[/I]<B style="mso-bidi-font-weight: normal"><I style="mso-bidi-font-style: normal"> Ben[/I][/B]<I style="mso-bidi-font-style: normal">: Eşref’in çatlattığı bir çift kaburga,[/I]
<I style="mso-bidi-font-style: normal"> [/I]<I style="mso-bidi-font-style: normal">[/I]<B style="mso-bidi-font-weight: normal">için,[/B]
** Banazlı, Samsun'da bir mekan adı...
<O:P></O:P>
<O:P>**</O:P>Edited by: ogün kaymak